Kuva: AOP

Adelen paluu pelottaa muita artisteja

09.10.2015 14:30 - Eeva Rajala

Monikaan artisti ei ole valmiina taistelemaan suosiostaan Adelen kanssa.

Lukuisten artistien kerrotaan muuttaneen uuden levynsä julkaisu ajankohtaa Adelen uuden albumin tieltä. Adele julkaissee uuden albuminsa 20. marraskuuta.

Artistit kuten Justin Bieber, Kylie Minogue, One Direction ja Ellie Goulding ovat siirtämässä omien albumiensa julkaisuajankohtaa. Jotkut julkaisevat albuminsa ennen Adelea, jotkut vasta ensi vuonna. Kukaan ei näytä olevan valmiina taistelemaan listasijoituksista Adelen kanssa.

Adele dominoi ennen joulua

- Suuret levy-yhtiöt ovat tajunneet, että on tärkeää julkaista suuret jutut ennen tuota, sillä 20. marraskuuta jälkeen on todennäköistä, että puhutaan vain yhdestä naisesta. Hän dominoi joulun ennakkomyyntiä, musiikkiteollisuuden sisäpiiriläinen kertoo The Sun -lehdelle.

Sisäpiiriläisen tietojen mukaan Emeli Sandé ja Michael Bublé julkaisevat lähes varmasti albuminsa vasta ensi vuonna. Hän vihjaa kuitenkin parista poikkeuksesta, nimittäin hänen mukaansa Coldplay ja Beyoncé voivat hyvinkin julkaista omat albuminsa alkuperäisen aikataulun mukaan, sillä eivät pelkää taistelua.

Adelen albumi on alustavasti nimetty 25-nimellä. Kyseessä on ensimmäinen albumi sitten vuoden 2011 hittialbumin 21, joka sisälsi muun muassa kappaleet Rolling in the Deep, Someone Like You ja Set Fire to the Rain. Viime vuoden heinäkuun mennessä albumia oli myyty 30 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.


Lue myös: Brittiartistin erikoinen keino levymyynnin lisäämiseen - albumi seksilelun muodossa

Lähde: Contactmusic


Kilpailut

Uusimmat