Kuva: splash

Hurjapäät-tunnuskappaleen esittäjä: "En halunnut laulaa kappaletta" 

09.10.2015 15:15 - Rea Tallgren

Charlie Puth on monelle suomalaiselle tuntematon nimi, mutta Hurjapäät-fanit tunnistaisivat varmasti miehen äänen vaikka unissaankin.

Charlie Puth paljasti Voicen Viihdekettu Marianne Tuominiemelle, että hurjaksi hitiksi noussut, Hurjapäät 7 -elokuvan soundtrackilta löytyvä See You Again -kappale oli alunperin tarkoitettu jonkun toisen laulettavaksi. Puthin mukaan hän teki kappaleen ja demotti sen, ja tarjosi sitä Fast and Furious - eli Hurjapäät -elokuvan tuottajille osaksi elokuvan soundtrackia. 

23-vuotias nuorimies yllättyi suuresti, kun elokuvan tuottajat ottivat häneen yhteyttä ja sanoivat, että haluavat pitää Puthin itsensä kappaleella laulajana. Mies pääsikin täten kappaleelle featuring-artistiksi rap-tähti Wiz Khalifan rinnalle. 

- En olisi halunnut laulaa kappaleella, koska olin niin ujo. Tuona hetkenä kuitenkin päätin, että en halua olla enää pelkkä tuottaja, vaan myös laulaja. Enää en myöskään ole yhtä ujo, mies selittää. 

Lopullinen versio Puthin omasta äänestä kappaleella on myös todella poikkeuksellisesti sama, kun ensimmäinenkin. Puth nimittäin kertoi Tuominiemelle kyseessä olevan alkuperäinen demo, jonka hän lähetti levy-yhtiölle. 

Katso kappaleen video alta. 

Koskettava kappale on saanut yksistään YouTubessa yli 10 000 000 näyttöä. Kappaleen sanomalle syvyyttä tuo se, että elokuvien tähti Paul Walker menehtyi auto-onnettomuudessa. Kyseessä on elokuvasarjan seitsemäs osa. 


Voicen Viihdekettu Marianne Tuominiemi äänessä arkisin klo 10-14. 

Kilpailut

Uusimmat