Niinistön kannatuskappaleen tekijä murskakritiikistä: Ei tarvitse kuunnella jos ei halua

06.02.2012 14:15 -

Viime yönä Youtubeen ladattu Maki Kolehmaisen säveltämä ja Kurren laulama Sauli Niinistön kannatuskappale on ehtinyt kerätä melkoisen määrän kritiikkiä. Voice kysyi Kolehmaiselta, mitä mieltä hän on biisin saamasta palautteesta.

Kuuden vuoden kuuliaisuus -biisi on kirvoittanut Youtube-kommentoijista esiin melkoisen kärkkäitä arvioita. Jotkut ovat kertoneet kyseessä olevan "kaikkien aikojen paskin biisi", kun taas eräs vääräleuka on ykskantaan kirjoittanut: "Jos tämä biisi olisi julkaistu viime viikolla, Niinistö olisi hävinnyt nämä vaalit".

Kappaleen kynäillyt Maki Kolehmainen ei kuitenkaan ole palautteesta moksiskaan. Miehen mukaan pika-aikataululla tehdyn biisin taustalla ei ole suurta ajatusta, vaan kappaleen laulanut Kurre halusi yksinkertaisesti antaa ystävilleen, Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle heille omistetun biisin.

- Kurre soitti minulle torstaina ja sanoi haluavansa tehdä Saulille ja Jennille kappaleen, jonka pitäisi olla valmis sunnuntaina. Tein kappaleen perjantaina, lähetin sen Sana Mustoselle, joka teki sanoitukset ja sitten tehtiin nopeasti demo, jonka studiossa sattumalta ollut Sani lauloi. Kurre oli ulkomailla ja tarkoituksena oli, että hän laulaisi sen palattuaan lauantaina. Hän ehti kuitenkin Suomeen vasta sunnuntaina, joten päästiin studioon vasta silloin.

- Kyllä aika rankaa palautetta tullut netissä, mutta ei se minua haittaa. Musiikintekijälle on tärkeää että ihmiset huomaavat hänen tekemisensä. On niitä jotka tykkäävät ja niitä jotka eivät tykkää. Ei sitä tarvitse kuunnella jos ei halua. Minusta palautteita on ollut hauska lukea.

Kuuntele biisi alta:

Kilpailut

Uusimmat