Kuva: Mikko Räsänen

Sara Forsberg joutui luopumaan unelmastaan: "Kävelin ulos levytysyhtiöstä"

06.03.2016 10:45 - Senja Rapila

Suomen kielinaisen musiikki-ura koki täydellisen takaiskun, kun levy-yhtiöllä tuli kärhämää Saran vastaavan tuottajan kanssa.

Suomen kielinainen ja monitaituri Sara Forsberg, 21, eli SAARA solmi viime heinäkuussa useita levyjä koskevan levytyssopimuksen yhdysvaltalaisen levy-yhtiö Capital Recordsin kanssa. Sara julkaisi ensimmäisen sinkkunsa huhtikuussa 2015, jonka jälkeen naiselta ei ole kuitenkaan kuulunut uutta musiikkia. Nyt hän on kertonut syyn siihen Youtube-kanavallaan.

- Tarvitsette selityksen koko musiikkijutulleni ja sille, miksi en koskaan julkaise uutta musiikkia. Kaksi viikkoa sitten kävelin virallisesti ulos levytysyhtiöstäni Capital Recordsista, Sara kertoo videolla.

Kaunotar selittää, että koko asia kaatui levy-yhtiön ja Saran tuottajan välisiin ratkaisemattomiin erimielisyyksiin. Kun vastaava tuottaja otti ja lähti levy-yhtiöstä, tuore laulaja jäi levy-yhtiöön ilman hänen levystään vastaavaa tuottajaa.

- En pystynyt tuottamaan itse musiikkia levy-yhtiöni kautta ilman, että tuottajani vapauttaisi minut sopimuksesta, jonka tein hänen kanssaan. Tuottajani ei kuitenkaan päästänyt minua sopimuksesta irti, joten Capital Records oli tarpeeksi ystävällinen päästämään minut irti heidän sopimuksestaan, jotta pystyisin jatkamaan musiikin tekemistä täysin itsenäisesti.

"Ensimmäisen singlen esittäminen oli yhtä helvettiä"

Sara vielä painottaa videolla, että hänen ensimmäinen sinkkubiisinsä Ur Cool ei ollut todellakaan hänen mieleensä, vaikka tuottajan mukaan suuretkin nimet havittelivat kappaletta itselleen. Sara vihasi tarttuvaa kappaletta alusta alkaen täydestä sydämestään.

- Sanoin heti, että ei todellakaan. En halua tehdä tätä kappaletta, koska se ei kuulosta minulta itseltäni. En myöskään halunnut, että se olisi minun ensimmäinen singleni. Lopulta päätin luottaa tuottajaani ja hänen arvostelukykyynsä. Sen kappaleen esittäminen faneille livenä oli yhtä helvettiä.

Lue myös: Mariska julkaisee uuden kappaleen - oli alunperin tarkoitettu Antti Tuiskulle

Lue myös: Britney Spearsin hittikappaleen lyriikat on tulkittu väärin 17 vuotta!

Kilpailut

Uusimmat