Kuva: AOP

Tom Jones Suomeen ensi kesänä!

17.02.2016 12:00 - Emma Ylistalo

Tom Jones tähdittää Carola Häggkvistin kanssa uutta Vaasa Festivalia ensi heinäkuussa.

Walesin tiikeri, Sir Tom Jones tähdittää uutta Vaasa Festival- kesätapahtumaa Vaasan uudella Elisa Stadionilla lauantaina 23.7.2016! Tom Jones on huiman uransa aikana levyttänyt lukuisia hittikappaleita, joista tunnetuimpina Sex Bomb, Delilah,  It’s Not Unusual,  What’s New Pussycat,  Kiss, ja If I Only Knew. Vaasan esiintyminen on Jonesin ainoa keikka Suomessa tulevana kesänä.

Elisa Stadionin ensimmäisessä konserttitapahtumassa lavalle nousee myös Ruotsin kaikkien aikojen menestyneimpiin naisartisteihin kuuluva Carola Häggkvist. Yli kolmekymmentä vuotta keikkalavoilla kiertänyt Häggvist on osallistunut euroviisuihin kolmesti. Vain 16-vuotiaana hän nappasi kolmossijan ja voitti viisut vuonna 1991 Italiassa.

Vaasa Festivalin promoottori Tomi Mäki kertoo idean saaneen alkunsa hänen äitinsä ehdotuksesta.

- Kysyin äidiltäni, mitä hän menisi katsomaan ja hän sanoi, että Tom Jonesin jos tuot, niin sinne keikalle tulen. Hän ei yleensä ole meidän tuottamille keikoilla mukana ja siitä se idea lähti, Mäki kertoi. 

Kun Tom Jones sitten saatiin sovittua, promoottorin äiti ei ollut uskoa korviaan.

- Ihan loppumetreillä sitten metsästettiin tiikeri. Saatiin haaviin ja tänne Pohjanmaan preerialle, Mäki iloitsee.

- Tom Jones on Euroopan ehkä karismaattisin mies ja kyljessä Carola, joka ei myöskään jätä ketään kylmäksi, promoottori kuvailee upeaa kaksikkoa, joka saadaan lavalle heinäkuussa.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 22.2. klo 9.00 lippupisteessä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.vaasafestival.fi

Lue myös: Tom Jones naisfaneilleen: Lopettakaa alushousujen viskominen lavalle

Kilpailut

Uusimmat