Uusi single räjäytti Isac Elliotin suosion: "Somessa saattaa tulla 3000 uutta seuraajaa päivässä"

21.09.2015 17:45 - Senja Rapila

15-vuotias Isac Elliot saavuttaa hiljalleen suurinta unelmaansa, kun ulkomaiset levy-yhtiöt alkavat kiinnittämään nuoren artistin taitoihin erityishuomiota.

Suomen kirkkaimpana loistava, kansainvälisille musiikkivesille suuntaava teinipoppari Isac Elliot julkaisi viimeisimmän kappaleensa Lipstick elokuussa. Kappaleella on mukana amerikkalainen räppäri Tyga, joka on tunnettu myös seurapiirijulkkis Kylie Jennerin poikaystävänä.

Uusi kappale on avannut nuorelle artistille paljon ovia kansainvälisessä mielessä, ja suuria muutoksia onkin odotettavissa lähiaikoina.

- Hyvältä tuntuu, en olisi koskaan tajunnut, että tämä tulee oikeasti tapahtumaan. Nyt ollaan kuitenkin tehty hyvät diilit jenkkeihin, Elliot kertoo Voicelle.

Elliot kertoo työskentelevänsä alan parhaisen kanssa, ja heidän kontaktiensa kautta myös Tyga löytyi uuteen Lipstick-kappaleeseen. Kappaleen demo soitettiin räppärille, ja hän innostui kappaleesta välittömästi.

- Meillä on hyvät managerit siellä jenkeissä. Disneyn kanssa tehdään myös duunia, jonka kautta tämä yhteistyö Tygan kanssakin on tullut. Hyvä meininki siis, olen todella fiiliksissä.

Yhteistyö maailmalla tunnetun Tygan kanssa on tuonut Elliotille lisää kansainvälistä huomiota, minkä artisti on saanut huomata muun muassa sosiaalisessa mediassa.

- Faneja tulee nyt jatkuvasti lisää. Jos on hyvä päivä, niin saattaa tulla jopa 3000 uutta seuraajaa sosiaalisessa mediassa. Näitä seuraajia tulee tosi paljon ulkomailta, mikä on tosi hienoa.

Lue myös: Suomen nuori dj-lupaus Jeremy Folderol: "Inspiraatio voi tulla vaikka astioiden kilinästä"

Kilpailut

Uusimmat