Kuva: Mikko Räsänen

Yllätysesitys sai yleisön itkemään Iskelmä Gaalassa

12.02.2016 21:48 - Mikko Räsänen

Yö-yhtye kutsui lavalle Suvi Teräsniskan ja Juha Tapion, ja yleisön kyynelkanavat aukesivat.

Iskelmä Gaalan tunteikkain hetki kuultiin gaalan puolivälissä, kun Yö-yhtye lopetti omaa esiintymistään. Keikan lopuksi laulaja Olli Lindholm kutsui yllättäen lavalle Suvi Teräsniskan ja Juha Tapion. Kolmikko esitti yhdessä Pettävällä jäällä -kappaleen, joka yhdistää heitä kaikkia. Kappale on nimittäin Juha Tapion säveltämä, mutta sen ovat levyttäneet niin Yö kuin Suvi Teräsniska.

Jo kappale itsessään oli erityinen, sillä kolmikko ei ole koskaan esiintynyt yhdessä. Olli Lindholm herkisti yleisöä vielä lisää omistamalla suojelusenkelistä kertovan kappaleen Elias Kaskiselle ja Apulannalla, jotka olivat juuri lähteneet gaalasta tien päälle. Olli haastoi yleisön toivomaan, että kaikilla pimeään talviyöhön autoilla lähteneillä on suojelusenkelit mukana liukkailla teillä.

Herkkä toivomus ja Suomen parhaisiin muusikoihin kuuluvan kolmikon yhteisesitys oli katsojille niin tunteellinen elämys, että monet itkivät vuolaasti esitystä kuunnellessan.

Katso alta kuvia esityksestä. 

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Juha Tapio, Suvi Teräsniska ja Olli Lindholm olivat onnellisia siitä, että saivat mahdollisuuden esiintyä yhdessä. (kuva: Mikko Räsänen)

Kilpailut

Uusimmat