17-vuotias näyttelijätär paljastaa: Minulle tehtiin rintojen pienennys

13.08.2015 08:15 - Reija Saarinen

Ariel Winter tunnetaan parhaiten Moderni perhe -sarjasta. Nyt nuori näyttelijätär kertoo joutuneensa tiukan paikan eteen jatkuvien kipujen vuoksi.

Vasta 17-vuotias Ariel Winter on neiti, joka tunnetaan parhaiten Moderni perhe -sarjasta. Nuorena uransa aloittanut Winter on nyt avautunut suuresta päätöksestään pienentää rintansa, jonka hän joutui tekemään terveysongelmien vuoksi. 

Winterin mukaan hänen rintansa kasvoivat lähes yhdessä yössä.

- Olin siskoni häissä mietin miten ihanaa olisi, jos omistaisi rinnat. Sitten ihan yllättäen yhtenä yönä ne kasvoivat. Mutta ikävä kyllä kasvulle ei näkynyt loppua, Winter kertoo.

Huomio ahdisti

Winter tunsi olonsa epämukavaksi omassa kehossaan. Hän ei myöskään pitänyt huomiosta, jota hän rintojensa vuoksi sai. Paineita lisäsi se, että hän sai roolin Moderni perhe -sarjasta ja joutui näin ollen aikuistumaan katsojien edessä. Hänen kehoaan arvosteltiinkin usein liian naiselliseksi ja hänen ikäiselleen epäsopivaksi.

- Internetissä kiusaaminen oli kamalaa. Usein ihmiset kysyivät miksi ihmeessä yritän olla aikuinen.

Selkä- ja niskakivut piinasivat

Rinnat toivat mukanaan myös fyysisiä kipuja, joihin kuuluivat muun muassa selkä- ja niskakivut. Niiden vuoksi Winter otti yhteyttä lääkäriin ja aloitti keskustelun rintojen pienennyksestä. Hänen rintojaan päätettiin pienentää sen verran, että kivut väistyvät, mutta naiselliset muodot pysyvät edelleen.

- Leikkauksen jälkeen olen tuntenut oloni onnellisemmaksi kuin koskaan. Olen ostanut uusia vaatteita ja olen suunnattoman innoissani siitä, että ne mahtuvat päälleni. Olen kuin uusi ihminen.


Lue myös: Miehet vastasivat: Minkä kokoiset ovat täydelliset rinnat?

Lähde: Seventeen

Kilpailut

Uusimmat