Anna Abreun paljastava uimapuku tyrmäsi suomalaisräppärit: "Wouwouwou, nyt on setti kondiksessa"

12.02.2014 10:45 - Senni Loikala

Anna Abreu esiintyy JVG:n Huominen on huomenna -musiikkivideolla häikäisevissä uimapuvuissa. Räp-duo kertoo Voicelle, millaisia reaktioita Abreun asut heissä aiheutttivat.

JVG:n tuoreen singlen, Huominen on huomenna (feat. Anna Abreu) -musiikkivideosta tuli jo parissa päivässä valtava hitti You Tubessa, jossa Los Angelesissa kuvattu värikäs pätkä on katsottu jo reilu 760 000 kertaa. Voice jututti JVG:tä, joka tunsi singlessä ja musiikkivideossa olleen omien sanojensa mukaan "hitin haisua". Suosion laajuus kuitenkin yllätti Jare Brandin ja Ville Gallen.

- Kun ensimmäisen kerran näin sen videon, ajattelin, että suomalaiset miehet haluavat nähdä Annan pyllyn, sanoo Ville Galle.

Anna Abreun esiintyminen JVG:n musiikkivideolla onkin herättänyt kiinnostusta katsojissa. Abreu nähdään videolla nimittäin häikäisevissä uima-asuissa, jotka imartelevat laulajan vartaloa.

- Ei me sanottu, että nyt sä Anna panet nämä. Ihmeissämme katsottiin, että: "wouwouwou, nyt on setti kondiksessa", räppärit kertovat.

Ville Gallesta on hienoa, että vartaloaan treenanneet ihmiset voivat myös näyttää työnsä tulokset, timmin kropan. Tärkeää on kuitenkin olla sinut itsensä kanssa.

- Siinä vaiheessa, kun Anna siinä oranssissa uikkarissa ilmestyi eteemme, niin ilmoitin Annalle, että leikki on loppu, otetaan äkkiä purkkiin, sanoo Brand.

Uima-asut Abreulle hankki Los Angelesissa työskentelevä suomalainen stylisti, Lotta Luolamo.

Uutisoimme aiemmin JVG:n antaneen salaisen albumin Leijonien pukukoppimusiikiksi. Mistä on kyse, lue siitä lisää täältä.

Katso Huominen on huomenna -musiikkivideo alta:

Kilpailut

Uusimmat