Kuva: AOP

Arrow-komistus tuli kaapista ulos: "Ihmiset eivät ymmärrä sitä, miltä tuntuu näytellä vuorokauden ympäri"

06.05.2016 19:15 - Senja Rapila

Pitkän harkinnan tuloksena näyttelijäkomistus Colton Haynes on päättänyt, ettei hänen kuulu piilotella seksuaalista suuntautumistaan.

Näyttelijä Colton Haynes, 27, on kertonut julkisuuteen olevansa homoseksuaali.

Teen Wolf sekä Arrow-sarjoista tunnettu näyttelijäkomistus on paljastanut, että on joutunut tekemään töitä jatkuvasti sen vuoksi, että saisi pidettyä seksuaalisen suuntautumisensa piilossa julkisuudesta.

- Ihmiset eivät ymmärrä sitä, miltä tuntuu näytellä vuorokauden ympäri. Kun menin kotiin, näyttelin silti vieläkin. Ne, jotka kritisoivat homoja tai muuten erilaisia ihmisiä, eivät ymmärrä sitä, että vuorokauden ympäri näytteleminen on maailman rankin asia, Haynes kommentoi.

Aiemmin tänä vuonna mies joutui otsikoihin seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi, kun eräs bloggaaja yritti saada häntä kaapista ulos. Haynes vastasi bloggaajalle lyhyesti, että pitikö asian olla salaisuus, mutta ei kuitenkaan paljastanut mitään.

- Se oli täydellinen shokki, en ollut valmis olemaan otsikoissa sen asian tiimoilta. Minun olisi pitänyt kommentoida sitä asiaa jälkeenpäin, mutta en vain ollut valmis. Minusta ei tuntunut siltä, että olisin kenellekään tilivelvollinen, Haynes kertoi Entertainment Weeklylle.

Lähde: Metro

Lue myös: Vilautusvaara! Kate Hudsonin gaalamekko ei liikoja peitellyt

Kilpailut

Uusimmat