Courteney Cox luuli miestään homoksi

21.04.2011 09:55 - Eeva Rajala

Puuma-sarjasta tuttu ja Scream 4 -elokuvaa tähdittävä näyttelijätär Courteney Cox luuli miestään David Arquettea hetken aikaa homoseksuaaliksi, kertoo Contactmusic.

Tällä hetkellä kaksikko asuu erillään toisistaan. Courteney Cox oli huomannut, että joku oli ladannut hänen puhelimestaan homomiehille tarkoitetun Grindr-deittipalvelun. Hän oli heti uskonut, että hänen miehensä oli ladannut kyseisen palvelun.

Coxilla ja Arquettella on sama iTunes-tili. Cox oli eräänä päivänä yrittänyt ladata uutta musiikkia puhelimeensa, mutta puhelin oli alkanut herjata, että kappale on jo ladattu. Tästä Cox kiinnostui ja alkoi selata puhelintaan lisää, mitä muuta sinne olisi ladattu. Näin hän löysi deittipalvelun.

- Ajattelin sen jälkeen, että mitä jos en tunnekaan tyyppiä, jonka kanssa olen ollut niinkin kauan. Mitä jos David käyttää tätä palvelua, Cox pohtii Jimmy Kimmel Live -show'ssa.

Kävi lopulta ilmi, että palvelun ladannut henkilö olikin ollut Coxin assistentti, vaikka mies ensin kiisti tiedon. Lopulta assistentti myönsi teon, mutta painotti kyseessä olleen ilmainen palvelu.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat