Kuva: AOP

Daniel Craig seuraavasta Bond-näyttelijästä: "Ihonvärillä ei pitäisi olla mitään väliä"

06.10.2015 17:15 - Mika Parikka

Uudeksi Bondiksi on huhuiltu tummaihoista Idris Elbaa, mikä on nostattanut myös soraääniä.

James Bondin seuraavaa näyttelijää spekuloidaan kiivaasti. Tällä hetkellä roolia näyttelee upeasti 47-vuotias Daniel Craig, jolla ei ole aikomustakaan luopua roolistaan. Mies on sanonut näyttelevänsä roolia niin pitkään, kuin se vain on fyysisesti hänelle mahdollista.

Siksi onkin hieman outoa, että seuraavasta James Bond -näyttelijästä käydään jo nyt niin kiivasta väittelyä. Suurinta keskustelua on aiheuttanut se, että seuraavan Bondin on huhuttu olevan mahdollisesti tummaihoinen. Craigilta kysyttiin mielipidettä huhuihin, ja hänen mielipiteensä tuli varsin selväksi:

- Rooliin palkattavan tulee tehdä työnsä, eikä minua ei kiinnosta p*skan vertaa hänen ihonvärinsä. Sillä ei pitäisi olla mitään väliä. Puheet nais-Bondista on eri asia, mutta miksipä ei? Jasmine Bond?

Miehellä on mahtava asenne! Mitä väliä on ihonvärillä, jos roolin hoitaa kunniakkaasti. Alla kuvat vahvimmasta kandidaatista Idris Elbasta. Elba toisi konseptiin ainakin jotain uutta ja raikasta.

Tummaihoinen Bond on myös herättänyt närää. Toiset uskollisista Bond-faneista eivät allekirjoita sitä, että päätähti olisi tummahipiäinen.

(kuva: AOP)


Lue myös: Daniel Craig ärtyi nettihaukuista: "Kuin olisi koulukiusattu"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat