David Beckham tiukkana tuttikohusta: "Teillä ei ole oikeutta kritisoida minua vanhempana!"

11.08.2015 07:45 - Eeva Rajala

David Beckham on joutunut erityisesti brittilehden kynsiin sen jälkeen, kun hänen nelivuotiaalla tyttärellään nähtiin tutti suussa.

Daily Mail -lehti julkaisi netissä artikkelin, jossa kyseenalaistettiin David ja Victoria Beckhamin kasvatustavat. Kaikki alkoi siitä, kun perheen 4-vuotias Harper-tytär oli nähty viettävän aikaa tutti suussa. Artikkelissa kerrottiin asiantuntijoiden varoittavan, että tytölle voi tulla myöhemmin puhe- tai purentaongelmia, jos hän vielä jatkaa tutin käyttöä. Lue artikkeli täältä! (Daily Mail)

David Beckham on nyt vastannut tiukasti artikkeliin, sillä hänen mielestään kenelläkään ei ole oikeutta arvostella häntä vanhempana.

"Miksi ihmiset kokevat, että heillä on oikeus kritisoida vanhempaa tämän lapsista ilman minkäänlaisia faktoja??" Beckham ihmettelee Instagramissaan.

"Ajatelkaa kahteen kertaan, mitä sanotte toisten lapsista"

Beckham kertoo tekstissään samalla, että hänen tyttärensä oli kuvan ottamisen ja tutin käytön aikana kipeä ja käytti tuttia lähinnä lohdutuksekseen.

"Jokainen, jolla on lapsia, tietää, että jos he eivät voi oikein hyvin tai heillä on kuumetta, heitä haluaa lohduttaa mahdollisimman paljon, ja usein se onnistuu tutin kanssa, joten ne jotka minua kritisoivat, ajatelkaa kahteen kertaan, mitä sanotte toisten ihmisten lapsista, sillä teillä ei itse asiassa ole minkäänlaista oikeutta kritisoida minua vanhempana...", Beckham jatkaa kirjoitustaan.

Beckhamin tiukka vastaus on saanut Instagramissa jo peräti 550 000 tykkäystä sen jälkeen, kun hän kirjoitti tekstinsä eilen. Lähes jokainen tekstiä kommentoinut on Beckhamin puolella. Beckhameilla on yhteensä neljä lasta, 4-vuotiaan Harperin lisäksi 10-vuotias Cruz, 12-vuotias Romeo ja 16-vuotias Brooklyn.


Lue myös: David Beckham otti jälleen uuden tatuoinnin - tällä kertaa tyttärelleen

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat