Kuva: Splash

Hollywoodin ylipalkatuimmat näyttelijät selvitettiin - listan kärjessä Johnny Depp ja Brad Pitt

23.12.2015 10:00 - Rea Tallgren

Vaikka huippunimien saaminen elokuvaan lienee monen ohjaajan unelma, ei se todellakaan takaa parasta mahdollista tuottoa. 

Daily Mail kertoo, että nyt on laskettu, ketkä Hollywood-tähdistä ovat kaikista ylipalkatuimpia. Laskutoimitus on tehty siten, että näyttelijöiden kolmen viimeisen elokuvan tuotot on laskettu yhteen ja jaettu heidän palkallaan. Näin on saatu selville se, paljonko elokuva tekijöilleen tuottaa jokaista näyttelijän palkaksi saamaa euroa kohden. 

Listan kärkeen on noussut Johnny Depp (kuvassa yllä vaimonsa Amber Heardin kanssa). Daily Mailin mukaan 52-vuotiaan näyttelijän elokuvat tuottavat vain lähemmäs kaksi euroa jokaista euroa kohden, jonka hän itse palkkaa saa. Toisena listalla on Denzel Washington, joka tuo elokuvan tekijöille vain noin kuusi euroa jokaista euroa kohden, jonka itse saa palkkaa. Will Ferrell puolestaan tuo tekijöille 6,20 euroa jokaista ansaitsemaansa 1,10 euroa kohden. 

(kuva: Splash)

Muita top 10 -listan ylipalkatuimpia ovat muun muassa Brad Pitt (11 euroa elokuvantekijöille jokaista hänen ansaitsemaansa euroa kohden), Tom Cruise (12,45 euroa jokaista ansaitsemaansa euroa kohden) sekä Will Smith (8,60 euroa jokaista ansaitsemaansa euroa kohden). 

Alipalkatuimmat

Naisia ei ylipalkattujen listalle mahdu, mikä kertoo omaa tarinaansa siitä, kuinka paljon pienemmillä palkkioilla naiset Hollywoodissa elokuvia tekevät. Sen sijaan naisia kyllä mahtui paljon rahaa produktion tekijöille tuovien näyttelijöiden listalle. 

(kuva: Splash)

Ykkösenä tuolla listalla oli muun muassa Fantastic Four -tähti Chris Evans, joka tuo elokuvantekijöille 166 euroa voittoa jokaista tienaamaansa euroa kohden. Toisena listalla on Mila Kunis, joka tuo elokuvantekijöille 80 euroa jokaista ansaitsemaansa euroa kohden ja kolmantena Scarlett Johansson, joka tuo 77,60 euroa jokaista palkkaeuroaan kohden elokuvantekijöille. 

(kuva: Splash)

Muita tuolla listalla ovat muun muassa Jennifer Lawrence, Gwyneth Paltrow sekä Dwayne "The Rock" Johnson

Lähde: Daily Mail



Kilpailut

Uusimmat