Houkuttele naiset katsomaan Tappajan näköinen mies -elokuvasi! Lue ohjaajan vastaus

04.02.2016 19:45 - Senni Loikala

Ohjaaja ja näyttelijä Lauri Nurkse suosittelee nenäliinapaketin ottamista mukaan elokuvateatteriin. Hän itse liikuttuu aina elokuvan lopussa.

Tappajan näköinen mies -elokuva saapuu leffateattereihin perjantaina. Lauri Nurkseen, 37, ohjaama elokuva perustuu Matti Röngän menestysdekkariin Tuliaiset Moskovasta. Valkokankaalla tullaan näkemään, kuinka palkkatappajat ja suojelupoliisi ovat Samuli Edelmannin esittämän päähenkilön, Viktor Kärpän jäljillä.

Nurkse antaa kolme perustelua, miksi myös naisten kannattaa nähdä Tappajan näköinen mies -elokuva.

- Se on jännittävä, koskettava ja siinä on Samuli Edelmann, Nurkse nauraa.

- Tätä elokuvaa katsoessa tunteet saavat olla auki – saa jännittää, nauraa mustalle huumorille ja ainakin itseäni liikuttaa se loppu. Kannattaa ottaa Nessu-paketti mukaan, jos on herkkä ihminen, hän jatkaa.

Katso Tappajan näköinen mies -elokuvan traileri alta.

Juoni vaatii seuraamista

Nurkse kertoo, ettei Suomessa tehdä paljon Tappajan näköinen mies -teoksen kaltaisia toiminnallisia jännityselokuvia. Elokuvateatteriin ei kannata mennä rättiväsyneenä, sillä elokuva vaatii juonen seuraamista.

- Tämä on elokuva, jossa ei tarvitse laittaa aivoja narikkaan, vaan saa keskittyä mistä on kyse. Itse olen tunne-elokuvien ystävä ja ohjasin tämän suurella sydämellä, jotta se herättäisi tunteita.

Kilpailut

Uusimmat