Kuva: AOP

Huippumalli paljastaa työn karun puolen: Perverssit valokuvaajat!

12.10.2015 23:15 - Eeva Rajala

Huippumalli Cara Delevingne kritisoi muotimaailmaa siitä, että perverssien valokuvaajien annetaan vapaasti hyväksikäyttää nuoria malleja.

23-vuotias Cara Delevingne on nuoresta iästään huolimatta tullut jo tunnetuksi suorapuheisuudestaan. Tällä kertaa Delevingne ottaa esille muotiteollisuuden synkän puolen. Hänen mukaansa muotialalla on runsaasti valokuvaajia, jotka hyväksikäyttävät nuoria malleja eli harrastavat seksiä heidän kanssaan.

"Paljon huonoja kokemuksia"

- Olen nähnyt runsaasti nuorten tyttöjen väärin kohtelua perversseiltä valokuvaajilta. Monet valokuvaajat tekevät sitä vain, koska haluavat harrastaa seksiä mallien kanssa. Paljon, paljon huonoja kokemuksia – tyttöparat eivät ymmärrä laittaa vastaan, sillä heidän mielestään heitä pitääkin hyväksikäyttää, sillä sitähän mallit tekevät, Delevingne kertoo The Sun -lehdelle.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Delevingne asiasta puhuu julkisesti. Hän on aiemminkin puhunut iljettävistä asioista, joita tapahtuu kulissien takana muotinäytöksissä ja muotikuvauksissa. Delevingne myöntää, että hän uskaltaa suojella itseään enemmän nyt, kun hän on hieman vanhempi. Delevingne on tehnyt mallintöitä vuodesta 2009 lähtien, eli saapui muotimaailmaan vain 17-vuotiaana.


Lue myös: "Minun piti laihduttaa kunnes olin luuta ja nahkaa" - myös Englanti kieltää liian laihat mallit?

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat