Kuva: AOP

IL: Pahoinpidellyn Miss Helsingin sairausloma loppui: "Elän nyt unelmaani"

28.01.2016 09:15 - Senni Loikala

Kauneuskilpailun finaali-ilta päättyi traagisesti, kun kisan voittanut Jessica Ruokola pahoinpideltyyn. Nainen on nyt aloittanut missivuotensa sairausloman jälkeen.

Jessica Ruokola, 25, lähti voittajana Miss Helsinki -kauneuskilpailusta. Riemu ei kestänyt pitkään, sillä vastakruunattu kaunotar joutui pahoinpidellyksi illan päätteeksi.

Nyt Ruokola on aloittamassa missivuottaan. Hän avaa Iltalehdelle ajatuksiaan pahoinpitelyn jälkeen.

- Olen käynyt asioita läpi mielessäni ja saanut tukea ystäviltäni. En halua enää vatvoa tapahtunutta, vaan mennä elämässä eteenpäin ja tehdä positiivisia asioita, Ruokola kertoo.

- Kovat kokemukseni ovat esimerkkinä tästä. En antanut pahoinpitelyn lannistaa, vaan nousin ja hoidan missivuoteni kunniakkaasti. Koen, että asia on käsitelty. En anna sen pilata missivuottani, hän jatkaa.

Unelmatilanne

Kosmetologiksi ja meikkaajaksi opiskellutta Ruokolaa pyydettiin jo aiemmin mukaan kauneuskilpailuun, mutta hän kieltäytyi.

- En ole perinteinen tyttö, vaan voimakas persoona ja oman tieni kulkija. Haluan itse vaikuttaa siihen, mihin töihin lähden mukaan. Miss Suomea viedään kuin pässiä narussa, minua ei.

- Yllätin silti itsenikin osallistumalla! Mutta onneksi osallistuin, elän nyt unelmaani.


Lue myös: Cheekin kiinnitys suosikkifestivaalille nosti someraivon: "Pitäkää tunkkinne"

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat