Kuva: Mikko Räsänen

IL: Selvisikö Axl Smithin nimeämän "Peterin" henkilöllisyys?

04.04.2016 07:15 - Pauliina Jokinen

Iltalehti tavoitti Axl Smithin entisiä kollegoita.

Juontaja Axl Smith katosi julkisuudesta muutamia viikkoja sitten, kun miestä epäiltiin salakuvaamisesta.

Ennen juontotöistään luopumista Smith kertoi kohdanneensa aiemmin urallaan ikävän tapauksen, kun hänen mentorinaan toiminut "Peter" menehtyi jouduttuaan raiskausepäilyiden kohteeksi. Syytöksistä järkyttynyt "Peter" ajautui juomaan runsaasti alkoholi ja lopulta riisti itseltään hengen.

Smith kertoi kuvanneensa intiimejä videoita oman turvallisuutensa takia ja välttääkseen samanlaiset syytökset omalla urallaan.

Suomalaismedia on sittemmin yrittänyt selvittää "Peterin" henkilöllisyyttä ja kohtaloa.

Iltalehti lähetti viestin neljälle Smithin MTV-aikaiselle kollegalle, mutta kukaan heistä ei vastannut. Sen sijaan Trevor Byron -niminen henkilö lähestyi Iltalehteä noin kolme viikkoa myöhemmin. Byron kertoi "Peterin" olleen Smithin keksimä salanimi.

- Axl on sen verran kauan ollut median parissa töissä, ettei ikinä käyttäisi kyseisen henkilön oikeata nimeä, Iltalehden saamassa suomenkielisessä sähköpostiviestissä sanotaan.

Byronin mukaan "Peter" ei myöskään ollut MTV-kanavan palkkalistoilla.

- "Peter" ei myöskään ollut MTV:llä töissä, vaan hänet palkattiin ulkoisena konsulttina auttamaan Axlin ensiaskelia TV-alalla, Byronin sähköpostiviestissä sanotaan.

Sähköpostiviestit eivät aukottomasti selvittäneet "Peterin" henkilöllisyyttä tai kohtaloa. Iltalehden selvittämien tietojen mukaan myös viestin lähettäneen Byronin henkilöllisyys on epäselvä.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat