Jack Osbourne: Sain potkut MS-tautini takia

22.06.2012 19:15 - Rea Tallgren

Jack Osbourne paljasti aiemmin, että hänellä on diagnosoitu MS-tauti. Mies kertoi tuolloin, ettei tiedä, mitä odottaa taudilta. Nyt hän on kuitenkin kokenut vastoinkäymisen, joka johtuu hänen sairaudestaan.

Osbourne paljasti tuoreessa haastattelussa saaneensa potkut etukäteen sovitusta tv-produktiosta sairautensa takia.


- Minun ei uskota olevan tarpeeksi hyvässä kunnossa ohjelmaan sairauteni takia. Inhoan sitä kun ihmiset luulevat tietävänsä, millainen olo minulla on, Osbourne avautui.

Eniten miestä loukkasi tapa, jolla asiasta ilmoitettiin.

- Kaikista paksuinta oli, että sain potkut ohjelmasta mailitse. Voin myöntää, että pahoitin mieleni.


Ohjelmassa armeijan ammattilaiset laittavat julkimot treenaamaan armeijan malliin, eli hyvin rankasti. Ohjelman edustaja on myöntänyt, etteivät he tautidiagnoosin jälkeen uskoneet, että Osbournesta olisi mukaan ohjelmaan. Hän ei kuitenkaan usko, että tieto on lähetetty miehelle mailitse.


MS-tauti eli multippeliskleroosi on keskushermoston pesäkekovettumatauti. Se on krooninen etenevä keskushermoston sairaus, missä tulehdus ja sen aiheuttama keskushermoston vaurioituminen heikentävät hermoimpulssien kulkua. Tämä ilmenee nopeasti kehittyvinä hermostollisina oireina. 26-vuotias Osbourne haluaa puhua taudista julkisesti, jotta tieto taudista leviäisi mahdollisimman laajalle.

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat