Kuva: Fotolia

Janna Hurmerinta erokohun keskellä: "Toivoisin rauhaa ja ymmärrystä"

10.03.2016 11:52 - Emma Ylistalo

Janna Hurmerinta pyysi Instagramissa julkaisemassa tekstissään ymmärrystä siihen, että ei halua kommentoida vaikeita asioita.

Laulaja Janna Hurmerinnan ja Junon erosta on puhuttu paljon. Nyt Janna on julkaissut Instagram-kuvansa yhteydensä pitkän kirjoituksen, jossa hän pyytää rauhaa vaikean elämänvaiheen keskellä.

Jannaa kritisoitiin siitä, että hän ei suostunut antamaan haastatteluita tai hänestä ei saanut ottaa kuvia, kun hän esiintyi ensimmäistä kertaa julkisuudessa eronsa jälkeen. Tähän liittyen Janna toivoi ymmärrystä julkaisemassaan tekstissä.

"Haluan myös selventää, että olen pahoillani, mutta en ole halunnut kommentoida yksityiselämääni liittyviä ikäviä ja surullisia uutisia julkisuudessa. Tällaisena vaikeana aikana jolloin surutyötä on tehtävä, toivoisin hieman rauhaa ja ymmärrystä siihen, etten halua revitellä lehdissä jo valmiiksi todella ikäviä asioita."

Samalla Janna lupasi, että aikoo jatkossa ottaa vielä paljon yhteiskuvia niin kollegoidensa kuin faniensakin kanssa. Jannan kirjoituksen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.


Lue myös: Janna Hurmerinta eroaa aviomiehestään

 

Kilpailut

Uusimmat