Kuva: AOP

Johnny Depp kertoi motiiveistaan tehdä vierailuja sairaaloihin - oman tyttären sairaus avasi silmät

29.11.2015 13:15 - Mika Parikka

52-vuotias näyttelijä käy säännöllisesti sairaaloissa ilahduttamassa lapsia. Tähän miehellä on erittäin hyvä ja pyyteetön syy.

Johnny Depp, 52, on erittäin suosittu näyttelijä. Hänen roolinsa Captain Jack Sparrowina Pirates Of The Caribbean -elokuvissa on varsinkin monille lapsille todella suuri juttu. Mies onkin käynyt sairaaloissa esiintymässä ja tervehtimässä juuri lapsia Sparrowiksi pukeutuneena. Depp vieraili vastikään The Graham Show'ssa, jossa hän kertoi miksi ylipäätään tekee vierailuja.

Vuonna 2007 Deppin tytär Lily-Rose sairastui vakavasti kolibakteeriin. Tyttö oli vasta 7-vuotias, mutta onneksi hän selviytyi taudista. Siitä lähtien Deppin tavoite on ollut saada hymy ihmisten naamoille. 

- Olen nähnyt pimeyttä elämässäni, ja se olikin pimeintä aikaa ikinä. Olen tavallaan aina tehnyt tuollaisia vierailuja, mutta Lily-Rosen sairauden jälkeen niistä tuli minulle vielä tärkeämpiä. Lapset, luoja heitä siunatkoon, ovat todella vahvoja ja rohkeita. Mutta vanhemmat, he ovat niitä, jotka kuolevat hiljaa sisäisesti. Näille ihmisille hymyn ja naurun tuominen merkitsee minulle kaikkea.

Hieno mies, upea näytteljiä. Voit katsoa videon Deppin vierailusta alta:


Lue myös: Johnny Depp: Olen huolissani tyttärestäni

Lähde: The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat