Kuva: WENN

Johnny Depp muistelee Leonardo DiCaprion uran alkuaikoja: "Minä kidutin häntä"

08.02.2016 14:45 - Senja Rapila

Ennen kuin Leonardo DiCapriosta tuli yksi maailman suosituimmista ja parhaiten palkatuista näyttelijöistä, hän oli vain nuori ja kunnianhimoinen näyttelijänalku Los Angelesista.

Näyttelijäkomistus Johnny Depp, 52, on tehnyt melkoisen uran näyttelijänä. Mies oli kerännyt kokemusta miltei kymmenen vuotta elokuvabisneksestä siihen mennessä, kun nuori ja kunnianhimoinen Leonardo DiCaprio alkoi työstämään omaa uraansa näyttelijänä. 

Komea kaksikko näytteli ensimmäisen kerran yhdessä vuonna 1993 elokuvassa Gilbert Grape. Deppillä on monenlaisia muistoja kyseisestä elokuvasta, eivätkä kaikki niistä ole niinkään positiivisia.

- Sen elokuvan tekeminen oli minulle jostain syystä todella rankkaa. En tiedä miksi, Depp kommentoi. 

Miehellä oli alkuaikoina myös hieman erikoisempi suhde nuoreen, 19-vuotiaaseen DiCaprioon.

- Kidutin häntä. Minä todella kidutin häntä. Hän puhui aina niistä videopeleistä, tiedättehän? Kuten kerroin aiemmin, se oli hieman hämärää aikaa minulle. Sanoin aina Leonardolle, että 'Ei, en anna sinulle savuja tupakastani sillä aikaa kun jälleen piileskelet äidiltäsi, Leo.'

- Todellisuudessa arvostan Leoa todella paljon. Hän teki töitä sen elokuvan eteen todella paljon ja vietti todella paljon aikaa tehden taustatyötä. Kun hän tuli kuvauspaikalle, hän oli aina valmis antamaan kaiken itsestään.

Lähde: Time

Lue myös: Frendit-tähti myönsi voineensa huonosti: "En poistunut talosta melkein ollenkaan vuosiin"

Lue myös: Rokkari Mick Jaggerin 28-vuotias tyttöystävä on todellinen kaunotar, katso

Lue myös: Lihottaisitko jälleen 20 kiloa pääroolia varten, Samuli Edelmann?

Kilpailut

Uusimmat