Kuva: AOP

Johnny Depp tyttärensä sairastumisesta: Se oli elämäni synkintä aikaa

27.11.2015 07:45 - Reija Saarinen

Johnny Deppin tytär on tätä nykyä 16-vuotias kaunotar.

52-vuotiaalla Johnny Depillä on kaksi lasta eksänsä Vanessa Paradisin kanssa. Lily-Rose on nykyään 16-vuotias mallikaunotar ja John (Jack) Christopherille ikää on kertynyt 12 vuotta.

Deppin mukaan hän eli elämänsä synkintä aikaa vuonna 2007, jolloin hänen pieni tyttärensä joutui Lontoolaiseen sairaalaan päivien ajaksi munuaisten pettämisen vuoksi. Tuolloin Depp yritti parhaansa mukaan hoitaa Sweeney Todd -elokuvan kuvauksia.

- Tyttäreni sairausaika oli todella synkkää. Tuo  tapahtuman jälkeen lasten näkemisestä tuli minulle entistä tärkeämpää. Lapset ovat niin mahtavia, he saavat minut aina hymyilemään. Vanhemmuus on minulle todella tärkeä asia, mies kertoo.

Parhaillaan uutta elokuvaansa promoava Depp heitti vakavan aiheen lisäksi haastattelussa myös vitsiä ja kertoi, miten hän aikoinaan tapasi prinssi Charlesin.

- Tapasin kerran prinssi Charlesin. Hän tuli Finding Neverlandin ensi-iltaan. Kättelin häntä, mutta en ymmärtänyt sanaakaan siitä mitä hän sanoi. Luulen, kyllä ettei hän ymmärtänyt minua, mies naurahti.


Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat