Kuva: AOP

Johnny Depp tyttärensä seksuaalisuudesta: "En minä yllättynyt tiedosta"

23.11.2015 20:00 - Senja Rapila

Aiemmin syksyllä puhututtanut asia Deppin tyttären seksuaalisuudesta ei tullut Hollywood-näyttelijälle yllätyksenä

Johnny Deppin ja ranskalaislaulaja Vanessa Paradisin esikoinen tytär, 16-vuotias Lily-Rose Depp ilmoitti syksyllä olevansa biseksuaali. Myös Chanelin mallinakin toimiva Lily-Rose osallistui silloin Self Evident Truth -kampanjaan, joka juhlii seksuaalivähemmistöjä.

Nyt kuitenkin Depp on itse kommentoinut tyttärensä seksuaalista suuntautumista medioille.

- Hänellä on tuhansia seuraajia sosiaalisessa mediassa, ja he kaikki yllättyivät tiedosta. En minä yllättynyt, Depp toteaa.

- Tiesin siitä jo, koska hän kertoo minulle kaiken. Hän ei pelkää sanoa minulle mitään, olemme todella läheisiä ja olen ylpeä suhteestamme.

Ylpeä isä tukee tytärtään

52-vuotias Hollywood-näyttelijä kertoo, että hänen tyttärensä on todella fiksu, ja aikoo seistä tyttärensä tukena mitä tämä ikinä päättäisikin tehdä.

- Mitä ikinä hän tekeekin, tulen aina olemaan hänen tukenaan. Lapset tekevät omat päätöksensä, ja ainoa asia mitä me vanhemmat voimme tehdä, on olla heidän tukenaan. Ja minä olenkin hänen tukenaan, hän kommentoi. 

Depp on kuitenkin myös hieman huolissaan tyttärestään.

- On kuitenkin huvittavaa kuinka näet vauvasi kasvavan tytöksi, ja tytöstä nuoreksi naiseksi. Se, mitä Lily-Roselle on tapahtunut, en uskonut että se tapahtuisi näin aikaisin!

- Kun näen hänet meikit kasvoillaan ja kaikki muut, se on todella häiritsevää, koska hän on todella kaunis tyttö, ja kaikki tapahtuu vain niin nopeasti. Se, että Lily-Rosesta tulisi näyttelijä, ei ole koskaan ollut minun unelmani tai toiveeni, mutta hän nauttii siitä itse. Se on hänelle intohimo ja hän on itse päätynyt alalle. 


Lue myös: Chris Hemsworth on uudessa roolissaan lähes tunnistamaton - katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat