Kuva: Splash

Justin Bieber haastettiin oikeuteen - syytetään omaisuuden tuhoamisesta

04.05.2016 12:15 - Senja Rapila

Rattoisista viikonlopuistaan tunnettu laulajanuorukainen on tämän miehen väitteiden mukaan tuhonnut hänen omaisuuttaan bailauksen lomassa.

Kanadalainen poppari Justin Bieber, 22, on viimevuosina tunnettu suhteellisen railakkaasta elämäntyylistään. Vaikka nuori mies on viimeaikoina tuntunut rauhoittuvan aiemmasta, on hänessä vieläkin puhtia.

Nyt Robert Earl Morgan niminen mies väittää, että poppari on tuhonnut hänen puhelimensa Texasissa sijaitsevassa yökerhossa.

Syytteessä esitetään, että Morgan yritti kuvata videolle sitä, kuinka Bieber ottaa huikkaa kaljasta. Poppari reagoi tilanteeseen yllättävän aggressiivisesti, sillä kertoman mukaan Bieber otti puhelimen Morganin kädestä ja rikkoi sen.

Morgan vaatii kanadalaiselta poptähdeltä 100 000 dollarin korvausta tapahtuneesta, sillä kertoman mukaan puhelin sisälsi hänelle korvaamatonta materiaalia, kuten hänen isoäitinsä 100-vuotissyntymäpäivien kuvia ja miltei 5000 kuvaa erilaisilta matkoilta. Puhelin sisälsi myös asiakaskontakteja, jotka katosivat rikkinäisen puhelimen myötä.

Lähde: Female First

Lue myös: David Hasselhoff kihlasi 27 vuotta nuoremman vaaleaverikön

Lue myös: Brooklyn Beckham muistuttaa koko ajan enemmän isäänsä - katso tuore Instagram-kuva

Kilpailut

Uusimmat