Kuva: Splash

Kahdeksas Harry Potter -tarina kirjaksi - julkaistaan Suomessa syksyllä

26.04.2016 14:35 - Rea Tallgren

Kirjassa Harryn menneisyys tulee kummittelemaan ja pahuuden joutuu tällä kertaa kohtaamaan myös hänen vanhin lapsensa Albus.

Harry Potter and Cursed Child -näytelmäkirja näkee suomeksi päivänvalon syksyllä 2016. Käsikirjoituksen ovat tehneet J.K. Rowling, Jack Thorne ja John Tiffany

Kyseessä on kahdeksas Harry Potter -tarina. Velhopojan seikkailut ovat olleet maailmanlaajuinen menestys ja tehneet kirjailija J.K. Rowlingista miljardöörin. Kirjasaagasta on tehty kahdeksan hittielokuvaa.

Kirja kertoo Harry Potterin tarinaa 19 vuotta viimeisen kirjan loppukohtauksen jälkeen. Harry on kolmen lapsen isä, ja Taikaministeriön virkamies. Suureen rooliin tarinassa nousee Harryn ja hänen Ginny-vaimonsa vanhin poika Albus. 

"Samaan aikaan kun Harry rimpuilee menneisyytensä kanssa, Albus, hänen nuorin poikansa, kipuilee perheensä henkisen perinnön kanssa. Perinnön, jota hän ei koskaan halunnut harteilleen. Menneisyyden ja nykyisyyden sulautuessa yhteen pahaenteisesti, sekä isä että poika oppivat ikävän totuuden. Toisinaan pimeys nousee odottamattomista paikoista", kerrotaan kirjasta Tammen tiedotteessa. 

Kilpailut

Uusimmat