Kuva: AOP

Madonna yllätti intiimillä klubikeikalla pelleksi pukeutuneena - katso

11.03.2016 10:15 - Iiro Myllymäki

Keikalla koettiin myös koskettavia hetkiä, kun Madonna puhui meneillään olevasta huoltajuuskiistastaan.

Pop-tähti Madonna, 57, antoi australialaisille faneilleen paljon ihmeteltävää pienimuotoisella Tears of a Clown -klubikeikallaan Melbournessa. Klovniksi päästä varpaisiin pukeutunut popin kuningatar saapui lavalle ajaen lasten kolmipyöräisellä ja kertoili show’n aikana vitsejä muun muassa huomiota herättäneistä hammaskoruistaan.

Keikka oli kuitenkin kaukana silkasta pelleilystä. Illan koskettavimmat hetket koettiin, kun Madonna puhui meneillään olevasta huoltajuuskiistastaan. Madonna taistelee 15-vuotiaan Rocco-poikansa huoltajuudesta ex-miehensä Guy Ritchien kanssa, ja on aiemminkin puhunut asiasta itkuisena konsertissaan. Madonna omisti pojalleen Intervention-kappaleensa, jonka lyriikat ”rakkaus pitää meidät yhdessä” sopivat raastavaan tilanteeseen.

Yllättäviä biisivalintoja

Madonna yllätti illan aikana myös kappalevalinnoillaan. Keikalla kuultiin vain muutama hittibiisi, muun muassa show’n päättänyt Holiday, ja muuten settilista koostui livenä harvemmin esitetyistä kappaleista. Keikalla kuultiin myös kaksi cover-biisiä, Stephen Sondheimin musikaalikappale Send in the Clowns ja Elliot Smithin Between the Bars.

Madonna halusi antaa australialaisille faneilleen jotain erityistä, sillä hän ei ole esiintynyt Australiassa yli 20 vuoteen. Ainutkertaisen esityksen pääsi todistamaan noin 1500 fania. Tässä kuussa Madonna päättää Rebel Heart -maailmankiertueensa Australian-esiintymisiin.

Lue myös: Madonna älähtää ikäsyrjinnästä - vertaa sitä homofobiaan

Lähteet: Independent, Huffington Post, News.com.au

Kilpailut

Uusimmat