Kuva: AOP

Minna Haapkylä Me Naisille erostaan: "Muutin elämäni niin lempeästi kuin pystyin"

19.11.2015 11:15 - Emma Ylistalo

Näyttelijä Minna Haapkylä ei koskaan epäillyt eropäätöstään.

Näyttelijä Minna Haapkylä on käynyt läpi isoja muutoksia. Hän erosi miehestään Hannu-Pekka Björkmanista ja alkoi seurustella näyttelijä Joanna Haarttin kanssa. Tämän lisäksi näyttelijällä on uusia työkuvioita, sillä hän on siirtynyt kameran toiselle puolelle ja opiskelee parhaillaan elokuvatuottamista.

Haapkylä muistelee Me Naiset -lehdelle, kuinka kaikki voima tuohon eron aikaan kului siihen, että yritti ylläpitää mukavaa oloa ulospäin, vaikka sisällä tuntui aivan toiselta. Näyttelijä ei kuitenkaan koskaan epäillyt eropäätöstään.

- En tunne syyllisyyttä siitä, että olisin rajusti rikkonut kaiken. Muutin elämäni niin lempeästi kuin pystyin ja niin hitaasti kuin mahdollista, Haapkylä kertoo Me Naisten haastattelussa. 

Hänen mielestään on tärkeää elää elämäänsä niin kuin itse haluaa, sillä uhrautumisesta syntyy näyttelijän mielestä ainoastaan katkeruutta. Haapkylä ei myöskään murehdi tulevaa, sillä hän on tehnyt jo niin isoja muutoksia elämässään, että hänestä isompaa kohua on enää vaikea aiheuttaa.


Lue myös: Koukussa-tähti: "Siedän rumia hiuksiani työn takia"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat