Kuva: AOP

Moderni perhe -tähti avautuu kauneusleikkauskierteestään: "Halusin näyttää Brad Pittiltä"

20.11.2015 17:00 - Senja Rapila

Suositussa amerikkalaisessa Moderni Perhe -tv-sarjassa näyttelevä Reid Edwing, 27, avautuu taistelustaan dysmorfisen ruumiinkuvan häiriön kanssa.

Kun rakastaman tv-hahmon, Modernin perheen Dylaninnäyttelijä Reid Edwing muutti Los Angelesiin, hänellä oli vain muutama ystävä. Hän saattoi istua kotonaan tunteja peilin edessä ja ottaa kuvia kasvoistaan jokaisesta kuvakulmasta, analysoiden jokaista kasvonpiirrettään. 

Edwing myöntää Huffington Postin blogissa, että hän kärsii pahasta dysmorfisen ruuminkuvan häiriöstä, joka on mielenterveysongelma. Tästä sairaudesta kärsivä henkilö on jatkuvasti tyytymätön omaan kehoonsa tai tiettyyn osaan kehostaan. Dysmorfisen ruuminkuvan häiriö kuuluu pakko-oireisiin häiriöihin.

Meni muutama vuosi Los Angelesissa, kunnes näyttelijä päätti vihdoin käydä ensimmäisessä kauneusleikkauksessaan.

- Kukaan ei saa olla näin ruma, se on hyväksymätöntä, Edwing oli ajatellut.

Ensimmäiseen leikkaukseen hän hakeutui vuonna 2008. Tällöin 19-vuotias Edwing hankki suuret poski-implantit kasvoihinsa. Leikkauksen jälkeinen olotila kuitenkin yllätti: kokonaamarin ja pillereiden määrä oli järkyttävä, eikä tulos ollut lainkaan sellainen, millaiseksi Edwing oli sen kuvitellut.

- Luulin oikeasti, että jos käyn yhdessä leikkauksessa, näyttäisin välittömästi Brad Pittiltä, hän myöntää.

Kun ensimmäinen plastiikkakirurgi kieltäytyi operoimasta Edwingiä seuraavan puolen vuoden sisällä, hän etsi itselleen toisen plastiikkakirurgin. Nyt hän halusi muokata leukaansa, ja hankkia siihen implantin.

Muutaman vuoden aikana tehdyistä leikkauksista jokainen toi mukanaan ongelmia: leikkauksen jälkeen oli aina jotain korjattavaa, joka pisti näyttelijän juoksemaan jatkuvasti korjausleikkauksissa. Rahat hän sai leikkauksiinsa näyttelemällä ja lainaamalla rahaa vanhemmiltaan, sekä isoäidiltään.

- Suurin osa näistä leikkauksista tapahtui Modernin Perheen kuvauksien lomassa, joka selittää jatkuvat pienet muutokset kasvoissani, Edwing myöntää.

Lue myös: Bond-tähti Daniel Craigin näyttelijävaimo Rachel Weisz paljastaa liiton salaisuuden

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat