Kuva: AOP

Näyttelijäkaunotar kieltäytyy määrittelemästä seksuaalisuuttaan: "Olen elänyt naistenkin kanssa"

29.11.2015 08:15 - Senja Rapila

American Horror Story -televisiosarjastakin tunnettu 40-vuotias näyttelijätär on todennut medialle, ettei aio määritellä omaa seksuaalisuuttaan julkisuuteen millään tavalla.

Näyttelijä Sarah Paulson on tapaillut niin miehiä kuin naisiakin. Hän ei kuitenkaan aio määritellä seksuaalisuuttaan sen perusteella, kumpaa sukupuolta hän deittailee. 

Paulson on todennut medialle, että hän ymmärtää hyvin, miksi seksuaalisen suuntautumisen pimittäminen voi raastaa ihmisten mieltä. Oman seksuaalisuutensa määritteleminen ei kuitenkaan palvele näyttelijätärtä itseään, sillä hän haluaa pysyä täysin uskollisena itselleen.

- En voi sanoa muuta kuin olen kokeillut molempia, enkä anna kummankaan kokemuksen määrittää minua ihmisenä, Paulson on todennut.

- En anna miehen kanssa olemisen tehdä minusta omassa mielessäni heteroseksuaalia, tai en halua kutsua itseäni siksi, koska olen myös kiinnostunut naisista -  ja olen myös elänyt naisten kanssa. Joten en ole määrittelemässä seksuaalisuuttani millään tavalla. Olen pahoillani, jos ihmiset näkevät seksuaalisuuteni määrittelemättömyyden jonkinlaisena itseni hyväksymättömyytenä, mutta sitä se ei todellakaan ole. 

Kuten muutkin julkisuuden seksuaalivähemmistöön kuuluvat henkilöt, Paulson on sanonut saaneensa painetta lesbo-, homo- sekä transseksuaali-yhteisöiltä. Yhteisöt haluaisivat näyttelijättären mukaan edustamaan julkisesti seksuaalivähemmistöjä, mutta Paulson ei ole asiasta innostunut.

- Voin tavata miehen huomenna, rakastua ja mennä naimisiin hänen kanssaan. Jos minulle kävisi näin, en laskisi pois mitään kokemuksiani naisten kanssa - ja toisinpäin, Paulson sanoo.


Lue myös: Rillit huurussa -kaunotar peitti eksästä muistuttavan tatuoinnin - katso mitä tuli tilalle

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat