Oletko ihastunut? Salatut elämät -tähti paljastaa parhaimmat hurmausvinkkinsä

30.09.2015 07:15 - Reetta Haverinen

Salatut elämät –komistus Mikko Parikka onnistui hurmaamaan näyttelijäkollegansa tv-sarjan kulisseissa. Mies onkin omiaan neuvomaan, kuinka omaa ihastustaan kannattaa lähestyä.

Suomalaisessa suosikkisarjassa Salatuissa elämissä Jiri Viitamäkeä näyttelevä Mikko Parikka kertoo käyneensä läpi varsinaisen väsytystaistelun yrittäessään lähestyä rakkautensa kohdetta näyttelijä Sara Säkkistä, nykyistä Parikkaa, joka tunnetaan Salkkareissa paremmin Peppi Puolakkana.

Helposti nainen ei miehen haaviin uinut, sen Parikka myöntää itsekin. Miehen aloite ja hurmaava olemus saivat kuitenkin lopulta kaunottaren polvet veteliksi. Nyt pariskunta on onnellisesti naimisissa ja odottaa toista lastaan.

Aitous kannattaa

Moni suomalainen pystyy taatusti samaistumaan Parikan tilanteeseen, sillä työpaikkaromansseista on moni onnellinen avioliitto saanut alkunsa. Mutta kuinka kollegaa kannattaa lähestyä, jos tähän haluaisi tutustua paremmin?

- Ei siihen ole minkäänlaista käsikirjaa. On vain oma itsensä eikä lähde esittämään mitään. Pitää antaa asioiden kehittyä ja seurata omia tunteita. Mielestäni se pätee vähän kaikkeen tässä maailmassa. Ja aitous, se on tärkeää. Kyllä se vastapuolikin nopeasti huomaa, jos ei ole aito itsensä, Parikka toteaa Voicelle antamassaan haastattelussa.

Miehen neuvoista kannattaa ottaa opikseen. Onhan hänellä itsellään onnistunut "väsytystaistelu" takanaan!

Lue myös: Uusi ihastus kiikarissa? 6 kuumaa flirttailuvinkkiä

Kilpailut

Uusimmat