Kuva: AOP

Povipommi Katie Pricen uusi tyyli sai hänet näyttämään vuosia nuoremmalta - katso 

28.10.2015 18:45 - Rea Tallgren

Katie Price nähtiin tuoressa tapahtumassa kirkkaanvaaleissa hiuksissa ja hänen treenattua vartaloaan korostavissa vaatteissa. 

Katie Price on viiden lapsen äiti, joka on tienannut valtavan omaisuuden ulkonäkönsä avulla käynnistämänsä uran avulla. Tavallisena glamour-mallina pinnalle noussut 37-vuotias povipommi on vuosien varrella onnistunut luomaan itsestään yhden Britannian tunnetuimmista julkkiksista, joka on muun muassa julkaissut kirjoja, hajuvesiä ja vaatteita, emännöinyt omia reality-ohjelmiaan ja etsinyt uusia mallikasvoja omaa nimeään kantavissa kilpailuohjelmissa. 

Uusi tyyli nuorentaa

Pricen tyyli on vaihdellut vuosien varrella enemmän tai vähemmän. Hänet on nähty niin pikimustissa kuin kirkkaanvaaleissakin hiuksissa. Yksi asia on ja pysyy; Price ei ikinä näyttäydy julkisesti kalpeana, eikä ole vuosien varrella luopunut hiustenpidennyksistään kuin korkeintaan muutamaksi päiväksi kerrallaan. 

Parhaillaan nainen viihtyy jälleen vaaleissa hiuksissa. Hänet kuvattiin tuoreessa autotapahtumassa tyylissä, joka sai Daily Mailin mukaan kaikkien huomion kiinnittymään häneen. Tavoistaan poiketen, Price ei tällä kertaa ollut valinnut kasvoilleen kovinkaan tummaa meikkiä, joka sai hänet näyttämään ikäistään nuoremmalta. Kovasssa kunnossa oleva nainen paljasti asullaan myös treenatun vatsansa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Vajaa vuosi sitten Price kuvattiin mustissa hiuksissa ja todella rajussa meikissä. 

(kuva: splash)


Lue myös: Povipommi Katie Price: "Tottakai tyttäreni saa mennä kauneusleikkauksiin"

Kilpailut

Uusimmat