Kuva: Fotolia

Rakastettu Harry Potter -kirjasarja jatkuu! Lue paljastukset 8. osasta

10.02.2016 19:44 - Senni Loikala

Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä tulee ensi-iltaan kesällä 2016. Jos et pääse katsomaan esitystä, kannattaa sinun ahmia se kirjan muodossa.

Harry Potter -fantasiakirjansa lukeneille velhofaneille on iloisia uutisia. Brittiläisen UniLad-sivuston mukaan J.K. Rowlingin huippumenestynyt Harry Potter -kirjasarja saa kahdeksannen osan. Se tulee ilmestymään 31. heinäkuuta 2016.

Uusi kirja perustuu kaksiosaiseen Harry Potter and the Cursed Child -näytelmään, joka saa ensi-iltansa Lontoon West Endin Palace Theatressa 30. heinäkuuta. Näin ollen kirja ilmestyy vain päivä ensi-illan jälkeen.

Uuden Harry Potter -kirjan juonesta tiedetään toki jo faktoja. Ajallisesti kirjan maailma sijoittuu 19 vuotta jälkeen sen, mihin vuonna 2007 ilmestynyt Harry Potter ja kuoleman varjelukset -kirja päättyi.

Uudessa kirjassa seurataan Harryn, Ronin ja Hermionen elämää. Harry Potter on naimisissa ja kolmen kouluikäisen lapsen isä. Hän myös paiskii töitä Taikaministeriössä. Tarina tulee ilmestymään myös e-kirjana.

Katso alta kustantajan tviitti uudesta kirjasta.


Lue myös: Harry Potterin nörtti Neville komistuu entisestään - katso kuumat alusvaatekuvat

Lue myös: J.K. Rowling twiittasi hämmentävän yksityiskohdan Harry Potter -faneille

Lue myös: Harry Potter -komistus leikkautti hiuksensa - uppoaako miehekkäämpi tyyli sinuun?

Lähde: UniLad

Kilpailut

Uusimmat