Kuva: AOP

Rihanna: "En edes tiedä enää missä asun!"

05.02.2016 14:45 - Senja Rapila

Laulajattaren elämä on tällä hetkellä niin hektistä, ettei hän edes tiedä missä hänen todellinen kotinsa sijaitsee.

Musiikkimaailman supertähti Rihanna, 27, on viimeaikoina hukuttanut ajatuksensa musiikin tekemiseen. Yksi maailman suosituimmista muusikoista julkisti uusimman Anti-albuminsa 28. tammikuuta ja onkin lähdössä seuraavaksi maailmanlaajuiselle kiertueelle. Kaunotar myönsi Ellen DeGeneresin talk-showssa, ettei työmääränsä vuoksi edes tiedä missä asuu tällä hetkellä.

- Minä... en todellakaan ole varma. Minulla on sänky Los Angelesissa, minulla on sänky New Yorkissa. Niiden välillä asun muiden ihmisten sängyissä sekä hotellien sängyissä ympäri maailmaa. Olen lähtemässä juuri kiertueelle, joten pian asun myös keikkabussissa, Rihanna totesi.

Viime vuonna muun muassa näyttelijä Leonardo DiCaprioon, 41, yhdistetty kaunotar kertoo, että hänen elämässään tällä hetkellä niin paljon toimintaa, ettei aika riitä mihinkään vakavampaan - saati sitten kunnon parisuhteeseen.

- Olen sinkku. Enkä ajattele, että vihaisin miehiä. Minulla on vain tällä hetkellä niin paljon asioita meneillään, etten löydä aikaa tasaiselle parisuhteelle - tai edes millekään vakavalle. En edes yhdelle tekstiviestille. Tällä hetkellä kaikki on niin hullua!

Lue myös: Uusi superpari? Rita Oran ja Gerard Butlerin ympärillä vellovat suhdehuhut

Lähde: Music News

Kilpailut

Uusimmat