Suomalainen pitsa palkittiin ulkomailla
Kotipizzan lohipitsa tuli kolmanneksi kansainvälisessä pitsareseptiikan The America's Plate International Pizza Competition -kilpailussa. Asiasta kirjoittaa Uusi Suomi -verkkolehti.
Cold Smoked Salmon Kotzone -pitsa sai yleisöltä kehuja sekä maustaan että ulkomuodostaan. Pitsan on kehittänyt kotkalainen Kotipizza-yrittäjä Esa Tirkkonen.
Kotzonen menestys johtui varsinkin täytteenä käytetystä kylmäsavustetusta lohesta. Maun viimeistelivät punasipuli, salaatti, tuore pinaatti, tomaatti ja juusto. Kotzonen toisen puolen kastikkeena oli sitruuna-hunajalla maustettua salaattikastiketta ja toisella puolella balsamicoa.
Kisan ykkönen löytyi Italiasta ja kakkonen Yhdysvalloista.
Kilpailut
Uusimmat
Perjantai oli kiireinen vihkipäivä - syy löytyy päivämäärästä
Valepoliisit kalastelevat pankkitunnuksia - tällaisia puheluita ihmiset ovat saaneet
Kela-korvausten laajennukset astuvat voimaan
S-ryhmä vetää takaisin erän kanakeittoa
Huhtikuussa oli jopa poikkeuksellisen lämmintä - vastaavia lukuja ei mitata joka vuosi
Näytä lisää