Suomalainen pitsa palkittiin ulkomailla
Kotipizzan lohipitsa tuli kolmanneksi kansainvälisessä pitsareseptiikan The America's Plate International Pizza Competition -kilpailussa. Asiasta kirjoittaa Uusi Suomi -verkkolehti.
Cold Smoked Salmon Kotzone -pitsa sai yleisöltä kehuja sekä maustaan että ulkomuodostaan. Pitsan on kehittänyt kotkalainen Kotipizza-yrittäjä Esa Tirkkonen.
Kotzonen menestys johtui varsinkin täytteenä käytetystä kylmäsavustetusta lohesta. Maun viimeistelivät punasipuli, salaatti, tuore pinaatti, tomaatti ja juusto. Kotzonen toisen puolen kastikkeena oli sitruuna-hunajalla maustettua salaattikastiketta ja toisella puolella balsamicoa.
Kisan ykkönen löytyi Italiasta ja kakkonen Yhdysvalloista.
Kilpailut
Uusimmat
Äiti ja poika kaahasivat samaan ratsiaan vuorotellen - molemmat menettivät korttinsa
OP poistaa avainlukulistat käytöstä osalta asiakkaista vuoden loppuun mennessä
Romantiikkaa, projekteja vai rauhaa? Lue tekoälyn laatima kuukausihoroskooppi lokakuulle
Liukuportaat Rautatientorin metroasemalla poistettiin käytöstä - luvassa remontti
"Riskejä ei tunnisteta" - moni suomalainen lataa puhelintaan riskialttiilla tavalla
Näytä lisää