Suomalainen pitsa palkittiin ulkomailla
Kotipizzan lohipitsa tuli kolmanneksi kansainvälisessä pitsareseptiikan The America's Plate International Pizza Competition -kilpailussa. Asiasta kirjoittaa Uusi Suomi -verkkolehti.
Cold Smoked Salmon Kotzone -pitsa sai yleisöltä kehuja sekä maustaan että ulkomuodostaan. Pitsan on kehittänyt kotkalainen Kotipizza-yrittäjä Esa Tirkkonen.
Kotzonen menestys johtui varsinkin täytteenä käytetystä kylmäsavustetusta lohesta. Maun viimeistelivät punasipuli, salaatti, tuore pinaatti, tomaatti ja juusto. Kotzonen toisen puolen kastikkeena oli sitruuna-hunajalla maustettua salaattikastiketta ja toisella puolella balsamicoa.
Kisan ykkönen löytyi Italiasta ja kakkonen Yhdysvalloista.
Kilpailut
Uusimmat
Finnair peruu jälleen lentoja - vaikuttaa tällä kertaa yli 8000 matkustajaan
HS: Antti Luusuaniemen perustama filmifestivaali asetettiin konkurssiin
IS: Karanneet biisonit palasivat kotiin
Kirjastolainaaminen korkeimmalla tasolla lähes 20 vuoteen - katso, mitkä teokset löytyvät kärkisijoilta
Kirkon lattian alta löytyi kolme muumiota Turussa - vainajien henkilöllisyys jäänee arvoitukseksi
Näytä lisää