Teuvo Loman ihmettelee Åttå Drinkero –mainoksesta noussutta homokohua

04.11.2010 11:08 -

Hartwallin Åttå Drinkero -lonkeromainos on herättänyt paljon huomiota ja närää, jonka vuoksi panimoyhtiö saikin alkuviikosta huomautuksen homoja syrjivästä mainoksesta. Teuvo Loman ei kuitenkaan koe mainosta millään tapaa loukkaavaksi.

Hartwallin polemiikkia aiheuttaneessa lonkeromainoksessa esiintyy norjalaiskoomikko Kristian Valen, joka parodioi karikatyyrimaisesti ruotsalaista homoa. Teuvo kertoi Voicelle, että hän ei näe mainoksessa mitään kyseenalaista.

- Se on suosikkimainokseni, tykkään siitä sikana. En ymmärrä miksi sen saamaa huomatusta. Mielestäni ihmisillä pitäisi olla enemmän itseironiaa, tehdäänhän heteroäijistäkin parodiaa, jossa maataan sohvalla, syödään makkaraa ja juodaan kaljaa. Joten typerää, että mainoksesta joku loukkaantuu.

Avoimesti homoseksuaali Loman ei myöskään ole ottanut nokkiinsa Päivi Räsäsen muutama viikko sitten laukomista kohun aiheuttaneista homokommenteista.

- Totta kai Räsäsen lausahdukset pistävät miettimään, mutta ne eivät vaikuta minun elämääni. Itselläni on vahvat mielipiteet ja olen tottunut puhumaan suoraan. Siksi minua ei haittaa, jos joku toinenkin sanoo suoraan.

Kilpailut

Uusimmat