Kuva: Splash

Tosi-tv-tähti menetti neitsyytensä hyvin nuorena - äiti pakotti tyttärensä syömään e-pillereitä

08.10.2015 20:14 - Pauliina Jokinen

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian paljasti menettäneensä neitsyytensä teinivuosinaan.

Vielä teinivuoisinaan tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 34, sai elää ilman julkisuuden valokeilaa. Se ei ole estänyt häntä myöhemmin valottamasta julkisuudessa myös tuon elämänvaiheensa tapahtumia.

Nyt Kardashian on kertonut menettäneensä neitsyytensä hyvin nuorena. Mirror-lehden mukaan Kardashian menetti neitsyytensä 14-vuotiaana silloiselle poikaystävälleen. Samalla hänen äitinsä Kris Jenner vaati tyttärensä aloittamaan ehkäisypillereiden syömisen.

- Kun kerroin hänelle aikovani tehdä sen, sanoi hän, että samalla minun on aloitettava ehkäisypillereiden syöminen, Kardashian kertoi äitinsä suhtautumisesta asiaan.

Kardashian seurusteli tuolloin edesmenneen laulaja Michael Jacksonin veljenpojan kanssa. Parhaillaan toista lastaan odottava Kardashian on kertonut viettäneensä 14. syntymäpäivänsä Michael Jacksonin Neverland-nimisellä tilalla.

- Kun saavuimme tilalle, kaikkialla oli elefantin poikasia ja simpansseja. Siellä oli kaikkea, mitä ikinä saatoit kuvitella, Kardashian kertoi Peple-lehden mukaan.

Tito Toe Jackson on kertonut seurustelusuhteen olleen hänelle tärkeä.

- Äitini kuoli sinä aikana, kun olimme yhdessä ja Kimin perheestä tuli minulle todella tärkeä, TJ kertoi Daily Mailille.


Lue myös: Taylor Swiftin neitsyys meni kuuluisalle Hollywood-tähdelle - komistus särki naisen sydämen

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat