Upea down-nainen luo uraa mallina: "On jo aika ymmärtää, mitä kauneus on"

18.05.2015 12:15 - Rea Tallgren

Upea Madeline Stuart on nuori nainen, jolla on päämäärä. Se on muuttaa tylsää käsitystämme siitä, mikä on kauneutta.

Madeline Stuart, 18, haluaa olla menestynyt malli. Viime vuonna hän alkoi todella työskennellä tavoitteensa eteen. Hän pudotti 20 kiloa painoaan ja poseeraakin nyt upeissa mallikuvissa.

Stuart toivookin luovansa menestyvän uran mallimaailmassa. Eräs pieni ero nuoressa naisessa on moniin muihin mallinurasta haaveileviin verrattuna. Madelinella kun on downin syndrooma.

- Jos ihmiset näkisivät, mitä todellinen sisäinen kauneus on, maailmassa olisi enemmän malleja, joilla on downin syndrooma, nainen selittää.

Madelinen äiti sanoo, että on naurettavaa pahoitella, jos perheeseen syntyy down-lapsi.

- Madeline on siunaus. Olen hänestä joka päivä kiitollinen. Hän on upea, hauska, fiksu ja mahtava tyttö ja kerron sen hänelle joka päivä. Downit pystyvät aivan mihin vaan, kunhan heidän antaa tehdä asiat omaan tahtiinsa, Rosanne-äiti selittää.

Toisin kuin monilla nuorilla naisilla, Madelinella ei ole ongelmia itsetuntonsa kanssa, ja siksi Rosanne-äiti ei yllättynytkään, kun tämä ilmoitti haluavansa malliksi. Nyt perhe etsii Madelinelle agenttia.

Madelinen äiti tukee naista uratavoitteessaan.

- On jo aikakin, että ihmiset näkevät, että downit ovat seksikkäitä ja kauniita ja että downin syndrooma pitäisi nähdä siunauksena, hän summaa.

Katso kauniit kuvat upeasta nuoresta naisesta alta. Pääset seuraamaan Madelinea Instagramissa tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat