Kuva: Fotolia

Uskaltaisitko muuttaa vankilaan määräajaksi tärkeän tehtävän kanssa? Katso, mikä sinua odottaisi

24.03.2016 20:08 - Senni Loikala

Seitsemän syytöntä ihmistä muuttaa vankilaan ilman, että yksikään henkilökunnan jäsen tai vanki tietää heidän omaavan puhtaan rikosrekisterin.

Monet pitävät tositelevisiosarjoja pelkkänä hömppänä, jossa toistetaan aina samaa konseptia. Yhdysvalloissa pyörii tällä hetkellä kuitenkin reality-sarja, joka saattaa kiinnostaa jopa tositelevision vihaajia.

The Jail: 60 Days In -sarjassa lähetetään seitsemän puhtaan rikosrekisterin omaavaa ihmistä vankilaan 60:n päivän ajaksi. Vapaaehtoisesti kaltereiden taakse menevät muun muassa sosiaalityöntekijä, kahden lapsen äiti ja merijalkaväen sotilas.

Vankilassa yksikään henkilökunnan jäsen tai vanki ei tiedä, että uudet tulokkaat ovat täysin syyttömiä rikoksiin. Kukaan ei myöskään tiedä, että heidän elämästään kuvataan tositelevisiosarjaa.

Syyttömien ihmisten lähettämisellä vankilaan on kuitenkin myös tärkeämpi tarkoitus, kuin pelkkä materiaalin saaminen televisiosarjaan. Tarkoituksena on, että syyttömät vangit yrittävät päästä selville vankilan sisällä riehuvasta korruptiosta.

The Jail: 60 Days In -sarjassa on 12 jaksoa ja sen esittäminen on alkanut maaliskuussa A&E-kanavalla Yhdysvalloissa.

Jäisitkö sinä koukkuun kyseiseen vankilarealityyn, ja uskaltaisitko itse peräti muuttaa määräajaksi telkien taakse? Katso sarjan traileri alta.

Lue myös: Vankien tatuoinnit esittelyssä - lue, mitä ne kertovat omistajansa rikoksista

Kilpailut

Uusimmat