Kuva: SplashNews

Uusi albumi kohun keskellä: Laulaako Beyoncé miehensä uskottomuudesta?

25.04.2016 15:00 - Joose Koskiranta

Sunnuntain vastaisena yönä julkaistu Lemonade-albumi puhuttaa musiikkimaailmassa.

12 kappaleen albumi herättää kummastusta sanoituksistaan. Muun muassa kappaleessa Intuition Beyoncé antaa suoria vihjeitä siitä, että hänen räppärimiehensä Jay-Z olisi pettänyt häntä.

"Petätkö minua?" hän kysyy ja jatkaa: "Et ole mennyt naimisiin läpinäkyvän ämmän kanssa, poika", samalla kun hän kappaleen musiikkivideossa hajottaa kaiken ympärillänsä olevan baseballmailalla - ja heittää lopuksi vihkisormuksensa menemään.

Yllättävä veto popkuningattarelta, joka on tunnettu pitävänsä hyvää huolta omasta brändistään.

Ja nyt hän laulaa avoimesti kysymyksestä, joka on ollut ihmisten huulilla viimeiset pari vuotta - siitä asti kun TMZ julkaisi mystisen videon hänestä, Jay-Z:stä sekä Beyoncén siskosta Solangesta.

Videossa Solange hyökkää Jay-Z:n kimppuun hississä, samalla kun Beyoncé seisoo heidän vieressään täysin rauhallisena ja värähtämättä.

Silloin uskottiin, että Solange oli raivoissaan Jay-Z:n syrjähypyn takia. Kukaan ei kuitenkaan tiennyt, kuka syrjähypyn kohde oli. Kenties Rihanna tai Rita Ora, joiden uriin Jay-Z on ollut mukana vaikuttamassa.

Sen jälkeen spekulaatiot ovat kohdistuneet suunnittelija Rachel Royhin, jonka kanssa 46-vuotiaalla räppärillä on ollut "liian läheiset" välit ja joka on hänen hyvän ystävänsä, Damon Dashin, eks-vaimo. 

Kappaleessa Sorry Beyoncé kehottaa miestään "soittamaan kaunishiuksiselle Beckylle". Juuri Rachel Roy oli nopea reagoimaan Instagramissa kirjoittaessaan "Good hair don't care" uuteen kuvaansa, joka on monen Beyoncé-fanin mielestä tunnustus hänen ja Jay-Z:n väliseen suhteeseen.

Vihaisista lyriikoista huolimatta pariskunnan ero ei ole todennäköistä.

Lue myös: Isac Elliotin, 15, jättitulot ovat säästössä: "Saan vieläkin kuukausirahaa 50 euroa"

Lähde: BT

Kilpailut

Uusimmat