Kuva: AOP

Victoria Beckhamin mallivalinta sai jälleen aikaan myrskyn: "Sairaalloisen laiha!"

07.03.2016 13:15 - Rea Tallgren

Victoria Beckham, 40, haluaa marssittaa suunnittelemansa vaatteet catwalkille niin laihojen mallien päällä, että monet naisen seuraajista ovat hermostuneet asiasta.

Neljän lapsen äiti Victoria Beckham, 40, on tunnetusti tarkka linjoistaan. Nainen juoksee kymmeniä kilometrejä viikottain, eikä syö roskaruokaa. Ei siis liene ihmekään, että hän vaatii myös catwalkilla nähtäviltä malleiltaan virheetöntä ulkomuotoa. 

Monien mielestä Beckham kuitenkin näyttää huonoa mallia monille ja erityisesti nuorille tytöille. Hänen valintansa esittelemään syksyn ja talven mallistoaan on noussut otsikoihin hänen julkaistuaan lyhyen videon nuoresta, Chantal Habscheid -nimisestä mallista. Monien mielestä Chantal on aivan liian laiha, ja näyttää sairaalloiselta. Lukuisat Beckhamin seuraajat ovatkin sanoneet lopettavansa naisen seuraamisen hänen mallivalintojensa takia. 

Toisaalta, on niitäkin, joiden mielestä on turha kritisoida kenenkään ulkonäköä tietämättä heistä mitään. Muun muassa Chantalin äiti on rientänyt kommentoimaan asiaa, ja toivonut ihmisiltä positiivisempaa asennetta. 

- Tyttäreni on juuri saavuttanut pitkäaikaisen unelmansa mallintöistä, ei pilata sitä ilkeydellä! äiti pyytää kommentoijilta.

Katso tuohtumusta aiheuttanut video alta. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Beckhamia syytetään liian laihojen mallien palkkaamisesta. Lue lisää aiheesta tästä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat