10 ärsyttävintä pariskuntatyyppiä - tunnistatko heidät omasta kaveriporukastasi?

27.05.2014 09:15 - Rea Tallgren

Jotkut pariskunnat ovat ystäväporukoiden murheenkryynejä, eivätkä välttämättä ymmärrä sitä itse.

Pariutuminen on hieno asia, mutta joidenkin ihmisten parisuhteet ajavat lähipiirin hulluksi. Lue alta kymmenen ärsyttävimmän pariskunnan tunnusmerkit.

1. Tappelijat

Tämä pariskunta onnistuu kehittämään draamaa mistä vaan. He saavat aikaan riidan yleensä myös tietenkin silloin, kun paikalla on muita. He eivät ymmärrä käytöksensä vaikuttavan muihinkin, eivätkä myöskään pyydä anteeksi aiheuttamaansa pahaa mieltä, sillä he ovat niin kiukkuisia toisilleen.

2. Rakastavaiset

Tämä kaksikko saattaa olla melkein yhtä ärsyttävä, kuin riitelijätkin. He nimittäin lääppivät ja ilmeilevät toisilleen vihjaillen aina tilaisuuden tullen. Kaksimieliset lauseet ja toisen koskettelu ovat toki liikuttavia eleitä - mutta ehkä niitä ei tarvitsisi tehdä muiden nähden?

3. Facebook/Twitter-pariskunta

Tämä pariskunta viljelee kuvia ja viestejä toisistaan ja toisilleen sosiaalisessa mediassa alituiseen. Pelkkiä sydämiä täynnä oleva viesti on osa jokapäiväistä arkea ja lisäksi vanhoja yhteiskuvia jaetaan imelien tekstien kera viikoittain. Pahimpia ovat he, jotka tekevät tätä, vaikka olisivat samassa talossa. Hankkikaa huone!

4. Pomo ja alainen

On kauheaa katsoa sivusta pariskuntaa, jossa toinen tekee kaikki päätökset. Esimies-suhteen pitäisi jäädä töihin, parisuhteessa molemmilla tulisi olla oikeus tehdä päätöksiä. Halveksinta, huonosti piilotettu ylenkatse ja itsensä jalustalle asettaminen ovat yllättävän yleisiä piirteitä joissakin ihmisissä - ja parisuhteen toisessa osapuolessa ne ovat kauheaa katsottavaa.

5. Kaikkitietävä kaksikko

Koska tällä pariskunnalla menee kaikki täydellisesti (ainakin nyt) he luulevat tietävänsä kaikesta kaiken. He neuvovat sinua siinä, miten parantaa omaa suhdettasi. Ja tietenkin kaikki neuvot kerrotaan alentuvalla äänenpainolla ja säälivästi huokaillen. Aloitus "Me olemme oppineet, että..." on hyvin yleinen heidän viljelemissään lauseissa.

6. Inside-piiriläiset

Tämä pariskunta kuiskii toistensa korviin ja naureskelee inside-vitseille, joita se ei edes yritä selittää muille paikalla olijoille. Kaksikon seurassa on hankala olla, sillä kaikki muut paikalla olijat tuntevat itsensä väkisinkin kolmanneksi pyöräksi.

7. On/off-pariskunta

Tämä pariskunta ei vaan osaa olla yhdessä - mutta ei myöskään erillään. Aina erotessaan, he haukkuvat toisiaan ystävilleen, mutta sitten kun he palaavat yhteen, on kaikki neuvot taas unohdettu. Ystävien energiaa syövä suhde saa usein jo hyvätkin ystävät toivomaan, että kaksikko ymmärtäisi erota lopullisesti.

8. Me, me, me

Tämä kaksikko saa käännettyä aiheen kuin aiheen heihin itseensä. Heidän lempipuheenaiheensa ovat ne, mitä he ovat tehneet, missä he ovat olleet, ketä he ovat nähneet, mitä heille on tapahtunut ja niin edelleen. Kaikki muiden kokemukset kuunnellaan läpi, mutta niistä ei ole aikaa tai kiinnostusta puhua, sillä keskustelusta tulee auttamatta mieleen joku asia, joka heille on myös tapahtunut ja joka pitää päästä jakamaan.

9. Yksikkö

Tässä pariskunnassa ei tunnu olevan enää kahta ihmistä. He tekevät kaiken yhdessä, he pitävät samoista asioista, tai ainakin sellaisen kuvan heistä saa. He kysyvät toistensa luvan joka asiaan, ja ilmestyvät aina paikalle kahdestaan, vaikka vain toinen olisi kutsuttu. He ovat toistensa parhaat ystävät - mutta omat ystävät pitävät heitä usein todella ärsyttävinä.

10. Pariskunta, joka riitelee ystäviensä kautta

Tällaisia pariskuntia löytyy valitettavista monista aikuisistakin. He eivät osaa hoitaa riitojaan kahdestaan, vaan vaativat ystäviä osallistumaan esimerkiksi viestein tai puhelimen välityksellä. Illannistujaisissa ystäviä vaaditaan valitsemaan puolensa - mikä on ystäville todella kiusallista ja ikävää.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat