10 asiaa, joissa nainen on todistetusti miestä parempi!

22.01.2013 07:45 - Karoliina Kotala

Hiljattain tehty tutkimus todisti miesten olevan parempia heittäjiä kuin naiset. Vaikka asia voi olla niin, on olemassa kuitenkin liuta asioita, joissa mies jää autuaasti kakkoseksi.

1. Oppiminen.
Yhdysvalloissa tehdyissä tutkimuksissa on todettu naisten olevan parempia oppimaan, koska naiset pystyvät paremmin hyväksymään uusia asioita. Naiset myös ovat useimmin keskittyvämpiä, joustavampia ja järjestelmällisempiä. Töissäkin nainen siis todennäköisemmin sisäistää annetun tehtävän miestä paremmin.

2. Älykkyys.
Älykkyysosamääriä selvittänyt tutkimus totesi naisilla olevan korkeammat lukemat. Koko maailmaa selvittänyt tutkimus todisti naisten todella olevan miehiä älykkäämpiä joka puolilla maailmaa.

3. Siisteys.
San Diegon yliopiston tutkimuksessa todettiin miesten työpöytien pitävän sisällään enemmän bakteereja kuin naisilla. Syy johtuu tutkijoiden mukaan siitä, että miehet eivät ole yhtä hygienisia kuin naiset.

4. Työhaastattelut.
Tuore tutkimus osoitti naisten hallitsevan miehiä paremmin työhaastattelutilanteet. Vaikka naiset jännittävät haastattelua etukäteen miehiä enemmän, sujuu itse h-hetki paremmin kuin miehillä, koska valmistaudumme siihen miehiä huolellisemmin.

5. Ulkonäkö.
Uusi tutkimus on todennut naisten vain kaunistuvan evoluution myötä, kun taas miesten ulkonäkö ei kehity.

6. Selviytyminen.
Miehet menehtyvät auto-onnettomuuksissa 77 prosenttia naisia todennäköisemmin.

7. Puhuminen.
2000 henkilöä käsittänyt tutkimus osoitti naisten puhuvan miehiä todennäköisemmin tunteistaan.

8. Koulutus.
Naiset valmistuvat koulusta miehiä todennäköisemmin, ja miehillä opinnot myös venyivät naisia todennäköisemmin.

9. Terveys.
14 000 henkilö käsittänyt tutkimus osoitti naisten valitsevan miehiä useammin terveellisiä ruokia.

10. Elinikä.
Yli 100-vuotiaista maapallon asukkaista 85 prosenttia on naisia. Yleisesti naiset elävät noin 10 vuotta miehiä pidempään.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat