10 hetkeä, kun paras ystävä päihittää elämänkumppanisi

21.02.2015 17:15 - Henna Koste

Toisinaan ystävät menevät kaiken muun ohi.

Vaikka elämänkumppanisi olisi tärkein asia maailmassasi, on silti hetkiä, kun ystävät ovat korvaamattomia. Olet luultavasti tuntenut parhaan ystäväsi kauemmin kuin kultasi, ja se se tuo ystävyyteenne tärkeitä piirteitä.

1. Ystävälle voit kertoa ohimenevistä ihastuksista. Tuskin haluat kertoa kumppanillesi seksiunesta, jonka näit vieraasta tyypistä.

2. Olet ehkä kasvanut ystäväsi kanssa Sinkkuelämää-sarjan tai Gilmoren tyttöjen seurassa. Rakkaaltasi et saa välttämättä ymmärrystä, kun teet vertauksia Carrien elämään.

3. Tyttökaverin kanssa voit käydä vaatevaihtokauppaa. Tuplaatte vaatekokoelmanne nollabudjetilla.

4. Ystävät ovat usein parempaa shoppailuseuraa. Etenkin poikaystävillä on tapana ahdistua vaateliikkeissä ja etsiä lähin istumapaikka, johon lysähtää. Ystävät ovat myös arvokkaita makutuomareita.

5. Joskus naiset ymmärtävät paremmin toisiaan. Voitte puhua tamponikommelluksista ja bikinirajan sisäänkasvaneista karvoista. 

6. Ystävän seurassa sinulla on "varmuuskopiot" tärkeistä arkisista tavaroistasi. Jos side, hiuslenkki tai pinsetit unohtuivat kotiin, voi ystävä pelastaa.

7. Sinun ei tarvitse tehdä vaikutusta ystäväsi vanhempiin, sillä he eivät esimerkiksi odota sinulta lapsenlapsia. Usein kuitenkin parhaan ystävän perhe alkaa tuntumaan kuin omalta.

8. Ystävä ei todennäköisesti kieltäydy hemmotteluhetkestä. Mutta näetkö itsesi ja poikaystäväsi lekottelemassa kasvonaamioissa?

9. Ystävät tietävät seksihistoriastasi ne "todelliset" versiot.

10. Kun saat ystävältäsi kehuja, voit luottaa, ettei hänellä ole taka-ajatuksia.

Lue myös: 10 asiaa, joita vain toisistaan kaukana asuvat ystävät ymmärtävät

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat