Kommunikaatio kehittyy miehen ja naisen välillä suhteen edetessä: 7 askelta

27.04.2014 18:15 - Heli Thoren

Miten viestittely muuttuu, kun suhde vakiintuu. Listasimme yhdeksän askelta parisuhteen matkalta.

1. Olette tunteneet yhden viikon

Sinun tekisi niin mieli lähettää tekstiviesti hänelle. Päätät lähettää vitsin ensimmäisiltä treffeiltänne. Mutta sinun tekisi laittaa vielä yksi lisää. Kehtaako sitä?

Voi ei, on kulunut jo kymmenen minuuttia, ja hän ei ole viestitellyt takaisin. Mitä tämä tarkoittaa? Hän ei takuulla pidä minusta.

2. Olette tunteneet kaksi viikkoa

Lähettelette toisillenne viestejä jatkuvasti. Ihanaa. Tekee mieli lähettää suloisia viestejä joka asiasta ja kun molemmat tekevät niin, viestien määrää ei tarvitse enää samalla tavoin rajoittaa.

3. Olette tunteneet kuukauden

Hän ei ole tekstannut minulle tänään. Tarkoittaakohan se jotain? No lähetän hänelle silti linkin hauskasta pilailuvideosta.

4. Olette tunteneet kolme kuukautta

Puhutte puhelimessa iltaisin ja päivitätte kuulumisia. Toisinaan et jaksaisi enää höpöttää varttia pidempään, koska televisiosta tulee Frendit-maraton, jota haluaist seurata.

5. Olette tunteet puoli vuotta

Teillä on jo niin paljon inside-vitsejä, että viestinne koostuvat pitkälti niistä. Osaat ja uskallat jo myös valittaa kullallesi ainaisista harrastusmenoista. Joskus laitat pistäviä viestejä menemään, kun olet pettynyt mieheen.

6. Olette tunteneet yhdeksän kuukautta

Ette enää lähettele viestejä entiseen malliin. Joskus saatat kirjoittaa viestin ihan siksi, että sinua harmittaa, kun viestejä ei enää tule entiseen malliin. Toisaalta, kun toinen ei ole mielessä enää jatkuvasti, viestittelystäkään ei jaksa stressata samalla tavoin.

7. Olette tunteneet vuoden

Keskellä työpäivää sinun tekee mielesi kertoa, mitä outo kollegasi taas teki. Kehtaatko soittaa hänelle töihin? Kehtaat. Puhelun lopuksi kuiskaat, että rakastat häntä. Toivottavasti kukaan ei kuullut.


Muista parisuhteen kolme tärkeää tapaa. Lue niistä lisää täällä.


Lähde: Cosmopolitan.com

Kilpailut

Uusimmat