3 tyyppiä, joiden kanssa suhteen aloittaminen ei välttämättä ole hyvä juttu

09.07.2014 10:50 - Reija Saarinen

On olemassa muutamia ihmisiä, joiden kanssa ei ehkä kannata aloittaa rakkaussuhdetta.

Rakkaus ei katso aikaa eikä paikkaa. Se iskee yllättäen ja joskus kohde saattaakin olla sellainen, että asiaa kannattaa pohtia hieman pidempään. Alla on kolme tyyppiä, joiden kanssa suhteen aloittamista kannattaa pohtia erityisen tarkkaan, sillä ne saattavat tuoda mukanaan ongelmia.

1. Parhaan ystävän sisko tai veli

 Parhaan ystävän veljen tai siskon kanssa ei ehkä kannata aloittaa suhdetta. Syynä on se, että tällainen suhde helposti tekee hallaa sinun ja ystäväsi välille. Tämän lisäksi on olemassa riski siitä, että jos suhteenne epäonnistuu, myös ystävyytenne loppuu.

2. Entinen kumppani

Entisiin ei kannata enää eroon jälkeen palata. On selvää, että suhteessa on ollut vikoja, jos se kerran on päättynyt eroon. Uudelleen yhteen palaaminen saattaa olla hyvä idea hetken, mutta saattaa kuitenkin olla, että ne samat asiat alkavat vaivaamaan suhdetta heti miten.

3. Ystävän entinen kumppani

Ystävän entisen kumppanin kanssa ei kannata aloittaa suhdetta. Tämä nimittäin helposti pilaa myös ystävyyden. Ystävällesi tuskin koskaan tulee olemaan ok, että hän näkee teidät kaksi yhdessä.

Aiemmin olemme kertoeet erilaisista parisuhdetyypeistä. Jos haluat tietää omasi, kannattaa sinun lukea juttu täältä.

 Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat