Rakenna suhde kestävälle pohjalle - 4 salaisuutta onnelliseen parisuhteeseen

05.11.2013 19:45 - Reija Saarinen

Parisuhteesta kannattaa pitää hyvää huolta, jos haluaa itselleen hyvän ja kestävän suhteen, jossa molemmilla on hyvä olla.

Alla neljä asiaa, jotka hyvässä ja kestävässä parisuhteessa tulee olla kunnossa.

1. Vaivannäkeminen suhteen eteen

Parisuhde ei ole koskaan helppo, mutta jos sen eteen on halukas tekemään töitä, saa sen toimimaan myös vaikeina aikoina. Kommunikaatio on jokaisessa suhteessa se tärkein asia. Puhukaa siis toisillenne teitä vaivaavista asioista, ja yrittäkää etsiä ongelmiin ratkaisuja yhdessä. Vaikeista ajoista on helpoin päästä eteenpäin yhdessä, joten puhukaa ja olkaa varmoja siitä, että haluatte molemmat taistella suhteenne eteen.

2. Yhteisen ajan viettäminen

Yhteisen ajan tärkeyttä ei voi koskaan liikaa korostaa. Suhteen alkuaikoina yhdessä ollaan paljon, mutta suhteen edetessä saattaa asia muuttua. Älkää kuitenkaan antako arjen viedä pois halua olla yhdessä. Tehkää vähintään kerran viikossa jotain kahdestaan. Näin pysytte läheisinä ja suhteenne voi hyvin.

3. Kunnioitus

Yksi onnistuneen suhteen salaisuuksista on kunnioitus. Ilman kunnioitusta on mahdotonta luoda vahvaa sidettä, joka kestää vuosien ajan. Jos yhdistät kunnioituksen syvään rakkauteen ja omistautumiseen, ovat kaikki onnellisen suhteen palikat koossa.

4. Tukeminen

Jokaisen kumppani tarvitsee tukea silloin tällöin. Ole siis kumppanisi tukena myös silloin, kun olet itse asiasta hieman eri mieltä. Ole siis kumppanisi apuna tilanteessa kuin tilanteessa, ja näytä hänelle, että välität hänen toiveistaan ja tunteistaan.

Lähde: Become Gorgeous

Kilpailut

Uusimmat