4 syytä sille, että mies perääntyy uudesta suhteesta

02.07.2014 12:22 - Reija Saarinen

Suhteesta poistumiseen on olemassa monia syitä. Voidaan kuitenkin todeta, että ainakin muutama tietty asia, ajaa miehen pois parisuhteesta.  

Ihastuminen on ihanaa ja silloin tuleekin usein tehtyä kaikkea hassua, jopa outoa. Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei asioissa etene liian nopeasti, sillä tällä tavoin saattaa vain pelästyttää kumppanin tiehensä. Alla neljä syytä sille, miksi mies saattaa perääntyä suhteesta.

1. Olet liian takertuvainen

Mies on hyvin helppo pelästyttää tiehensä liiallisella takertuvuudella. Miehelle kannattaa siis antaa omaa tilaa ja aikaa, jolloin hän pääsee tekemään niitä asioita, joista hän itse nauttii. Liiallinen liimautuminen saa miehen helposti ahdistumaan.

2. Seksuaalinen vetovoima on hiipunut

On tärkeää, että suhteessa seksuaalinen vetovoima on kohdallaan. Jos suhteesta puuttuu seksi, ei sillä useinkaan ole suurta tulevaisuutta. Ei siis kannata antaa intiiminen hetkien lipua ohi.

3. Käytit A-sanaa liian pian

Jos vihjailet avioliitosta liian pian, saattaa se pelästyttää miehen tiehensä. Sama homma pätee myös lauseeseen, rakastan sinua. Kannattaa siis edetä hissukseen.

4. Aloitat tulevaisuudesta puhumisen liian aikaisin

Jos muutaman kuukauden seurustelun jälkeen aloitat lapsista puhumisen, perääntyy mies suurella todennäköisyydellä. Myös vuoden päähän suunniteltu kesälomareissu voi pelästyttää vapaudesta nauttivan miehen. Liian pian ei kannata suunnitella liian paljoa.

Lue myös: 7 asiaa, joita miehet parisuhteelta haluavat.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat