10 merkkiä siitä, että on aika lopettaa parisuhde

03.07.2014 16:21 - Linda Arponen

Eroaminen on aina vaikeaa, varsinkin, jos ei ole varma siitä, mitä haluaa.

Kaikki parisuhteet eivät kestä, vaikka ne olisivatkin tuntuneet loistavilta alkuunsa. Toisinaan eropäätöksen tekeminen voi olla todella hankalaa.

Mikäli punnitset sitä, kannattaako parisuhteessa pysyä vai ei, niin seuraavassa on listattuna erilaisia merkkejä siitä, että suhteen lopettaminen voi olla hyvä ratkaisu.

1. Et ole onnellinen

Yksinkertaisin ja itsestään selvin syy, jota ei pidä miettiä liikaa. Kumppanin pitäisi tehdä sinut onnelliseksi, piste.

2. Perheesi ja ystäväsi inhoavat kumppaniasi

Nämä ihmiset tuntevat sinut varmasti hyvin ja jos he eivät pidä kumppanistasi, siihen on luultavasti syy.

3. Kumppanisi ei aseta sinua etusijalle

Jos hänellä on vaikeuksia tehdä suunnitelmia kanssasi, arkisia ja yksinkertaisiakin, hän ei selvästi ole panostanut sinuun tarpeeksi.

4. Kumppanisi ei tee koskaan mitään mukavaa

Jos hän ei tee koskaan mitään ollakseen sinulle mieliksi, hän ei selvästi välitä sinusta.

5. Kumppanisi elämä on yhtä sekasortoa

Jos hänen asuntonsa on sikolätti tai hän on vaihtanut työpaikkaa kymmenen kertaa vuoden aikana, hänen tarvitsee koota itsensä. Ja se kannattaa tehdä ilman, että sinä roikut mukana.

6. Kumppanisi ystävät ovat kamalia

Voit yleensä päätellä millaisia ihmiset ovat sen perusteella, millaisten ihmisten seurassa he liikkuvat. Jos kaikki kumppanisi ystävät puistattavat sinua, luota omiin vaistoihisi.

7. Kumppani salailee asioita

Minne hän meni eilen koko illaksi töiden jälkeen? Kenen kanssa hän "söi päivällistä" viime viikonloppuna? Jos et koskaan tunnu tietävän, missä hän on tai kenen kanssa, syy on luultavasti toinen nainen.

8. Kumppanisi ottaa rumat keinot käyttöönsä riidellessä

Vaikka suuttuisit kuinka paljon, ei toista saisi loukata liian syvästi. Jos kumppanisi kääntyy sinua vastaan riidoissa ja ryhtyy ilkeäksi kuuntelematta, mitä sinulla on sanottavana, on se merkki huonosta viestinnästä parisuhteessa.

9. Seksiä ei ole

Seksielämä määrittää paljolti parisuhdetta. Jos teillä ei sitä kuitenkaan ole ollenkaan, on se usein merkki siitä, etteivät asiat toimi.

10. Pidät jostakusta muusta

Jos huomaat säännöllisesti haaveilevasi kumppanisi vaihtamisesta uuteen kiinnostuksen kohteeseesi, on se merkki siitä, ettet ole kumppanistasi enää niin innostunut.

Lähde: Glamour

Kerroimme aiemmin myös huonoimpia tapoja jättää kumppani. Voit lukea jutun täältä.

Kilpailut

Uusimmat