5 asiaa, jotka nainen tekee eron jälkeen: Kuulostaako tutulta?

10.06.2015 12:15 - Reija Saarinen

Yllättävän monella on tapana stalkata eksäänsä eron jälkeen. Myös laastarisuhteen hankkiminen on yleistä.  

Ero on aina ikävä asia. Se saa tunteet sekaisin ja hetkellisesti maailma näyttää suunnattoman synkältä paikalta. Eron jälkeen moni myös sortuu tiettyihin tekoihin, jotka auttavat eron käsittelyssä. Alla niistä muutamia. 

1. Muuttaa tyyliään

Usein naisilla on eron jälkeen tapana muuttaa ulkoista habitustaan. Hiustyyli saattaa mennä vaihtoon ja samalla vaatekaappikin uudistuu. Tyylin muutos on erittäin suosittua naisillä, jotka ovat tulleet jätetyiksi.

2. Harrastaa yhdenillanjuttuja

Myös naisilla on tapana harrastaa yhdenillanjuttuja. Syy on useimmiten se, että nainen haluaa tuntea olonsa haluttavaksi. Myös uudet muistot ja villin puolen esiin tuominen voivat olla syitä irtosuhteisiin.

3. Hankkii laastarisuhteen

Monilla on tapana hankkia laastarisuhde eron jälkeen. Se nimittäin helpottaa tuskaa ja saa tajuamaan, ettei eksä ollutkaan se oikea. Ikävä kyllä nämä suhteet harvoin kestävät.

4. Lopettaa syömisen

Monilla naisilla on tapana lopettaa syöminen eron jälkeen. Syy on siinä, että surullisena ruoka ei juurikaan maistu ja se jätetäänkin suosiolla väliin.

5. Stalkkaa eksäänsä

Monilla naisilla on tapana stalkkailla eksää eron jälkeen. Parhaiten tämä onnistuu sosiaalisen median kanssa. Tämä on aivan luonnollista, sillä jokainen varmasti haluaa tietää, miten toisella sujuu eron jälkeen.


Lue myös: 10 asiaa, joita ei kannata tehdä eron jälkeen

Lähde: Lovepanky

Kilpailut

Uusimmat